Uutiset

Autot

Helsingin Caravan-messuilla entistä enemmän uutuusmalleja

Helsingin Caravan-messut esittelee uusia vuoden 2019 matkailuajoneuvoja 18. – 20.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Caravan-messut järjestetään samanaikaisesti Matkamessujen kanssa.

Caravan-messuilla esitellään muun muassa seuraavien merkkien uutuudet: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Morelo, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. 

Helsingin messuilla esitellään muun muassa Morelo Loft Trend 89M maantieristeilijä, joka on messujen suurin matkailuajoneuvo. Toiseksi suurin on Concorde Charisma 850 L, joka on messujen kallein matkailuauto. Dethleffs esittelee C’Jou 480 QLK -matkailuvaunun, jossa on makuutilat jopa seitsemälle. Esillä ovat myös pariskunnalle sopiva  Hymer DuoMobil -matkailuauto ja kolmiakselinen integroitu Knaus Sun I 900 LEG sekä kaksiovinen matkailuvaunu Adria Adora 673 P. Helsingin Caravan-messuilla esitellään matkailuajoneuvoja kaikissa kokoluokissa.

”Kiinnostus pieniin ja kevyisiin matkailuvaunuihin on kasvussa. Retkeilyautojen suosio on edelleen merkittävä,” kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki trendeistä. ”Sisustuksissa vaaleat sävyt kiinnostavat ja suuret kattoikkunat ovat lisääntyneet. Tilojen valoisuuteen panostetaan nyt entistä enemmän.”

Helsingin Caravan-messuilla esitellään matkailuajoneuvojen lisäksi myös vuokraustoimintaa. Vuokraamisen kautta voi ottaa ensituntumaa ajoneuvomatkailuun. Matkailuajoneuvossa voi helposti yöpyä myös muun muassa hiihtokeskuksissa. Matkailuajoneuvo on erittäin kätevä monissa harrastuksissa, jotka vaativat paljon matkustamista. Omat tavarat kulkevat helposti mukana ja voi pysähtyä silloin kuin huvittaa ja valita omat reittinsä.

Matkamessujen samanaikaisuus tuo suurta lisäarvoa Helsingin Caravan-messuille. Samalla kun tutustuu uusiin matkailuajoneuvoihin voi tehdä matkasuunnitelmat sekä saada arvokasta tietoa kotimaan ja ulkomaiden kohteista. Ja toisin päin – Helsingin Caravan-messut houkuttelee matkailusta kiinnostuneita ihmisiä tutustumaan matkailuajoneuvoihin ja kuulemaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista.  

Helsingin Caravan-messut ovat avoinna pe 18.1.2019 klo 12-19 ja la-su 19. – 20.1.2019 klo 10-18. Caravan-messujen kävijät pääsevät osallistumaan samalla lipulla Matkamessuille.

Lue seuraavaksi