Uutiset

Autot

Helsingin Caravan 2021 -messut siirtyvät vuoteen 2022

Messukeskus on Caravan-messujen kehitysryhmässä päättänyt yhdessä Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenten ja muiden tapahtuman kehitysryhmään kuuluvien kanssa siirtää tammikuussa järjestettäväksi aiotut Helsingin Caravan 2021 -messut vuoteen 2022. Siirtopäätökseen vaikutti vallitseva tilanne ja poikkeuksellisen vuoden kokoontumisrajoitukset. Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään seuraavan kerran 21.–23.1.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tahtotila entistä laajempien Caravan-messujen järjestämiselle oli suuri ja tapahtuman siirtyminen harmittaa paljon sekä messujärjestäjää että matkailuajoneuvojen maahantuojia ja edustajia. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan nähdä muuta mahdollisuutta kuin siirtää tapahtuma.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n uusi toiminnanjohtaja Mika Jokinen pitää päätöstä oikeana. ”Kiinnostus matkailuajoneuvoihin on ollut kasvussa kotimaan matkailun kasvun myötä ja ajoneuvomatkailu on saanut paljon uusia harrastajia. Kiinnostusta on entistä enemmän. Toisaalta matkailuauton tai -vaunun omistajista monet haluaisivat jo tutustua uutuuksiin ja nähdä toisia harrastajia. Olisi ollut upeaa esitellä verkostomme edustamia matkailuajoneuvojen uusia mallistoja, mutta nyt ei ole oikea aika sille. Toivottavasti matkailuajoneuvoista kiinnostuneet löytävät tiensä alan liikkeisiin nyt poikkeuksellisena vuonna,” toivoo Jokinen.

”Ensi tammikuussa meillä olisi ollut entistä enemmän tilaa, kaikki matkailuajoneuvot vahvasti mukana ja messujen tarjonta ohjelmallisestikin huikea. Paljon uudistuksia oli tehty tapahtumaan”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Olemme erittäin kiitollisia alan sitoutumisesta tapahtumaan ja kaikesta työstä, mitä on yhdessä tehty. Nyt kuitenkin oli aika tehdä vastuullinen päätös ja siirtää tapahtuma.”

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut vuosittain tammikuussa Messukeskuksessa Helsingissä yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Vuonna 2021 messut piti järjestää 22.–24.1.2021, mutta tämä tapahtuma siirtyy seuraavaan vuoteen ja järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.


Lue seuraavaksi