Uutiset

Autot

Helsingin Caravan 2020 -messut aloittaa ajoneuvomatkailijan vuoden

Helsingissä järjestettävät Caravan-messut on tänä vuonna ensimmäinen uusia matkailuajoneuvoja laajasti esittelevä messutapahtuma ja aloittaa matkailijan kauden yhdessä Matkamessujen kanssa 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa. Matkamessut esittelee laajasti kotimaan ja ulkomaiden kohteita. Caravan-messujen aukioloaikoja on muutettu niin, että ajat ovat yhtenevät Matkamessujen yleisöaikojan kanssa perjantaista sunnuntaihin.

Helsingin Caravan-messuille on jo nyt ilmoittautunut laaja kattaus uusia matkailuautoja ja -vaunuja sekä entistä enemmän varusteita. ”Nyt, kun Helsingin Caravan-messut on vuoden ensimmäinen matkailuajoneuvotapahtuma, yritykset voivat keskittyä siihen ja tuoda entistä enemmän matkailuajoneuvoja esittelyyn. Yritykset ovat suurentaneet osastojaan ja sitoutuneet tapahtumaan viime vuosiin verrattuna aikaisemmin”, kertoo myynnistä vastaava Sari Helin Messukeskuksesta. ”Matkamessut tukee vahvasti Caravan-messuja tarjonnallaan. Messuilla pääsee tutustumaan uusiin ajopeleihin ja samalla suunnittelemaan uusia matkoja ja löytämään kiinnostavia kohteita. Viro on Matkamessujen partnerimaa ja mukana myös Caravan-messujen leirintäalueella. Tapahtumakokonaisuuden ohjelmassa kuullaan kiinnostavia tarinoita muun muassa ajoneuvomatkailusta.”

Helsingin Caravan-messut on tänä vuonna avoinna perjantaina 17.1. klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina 18. – 19.1. klo 10-18.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa samanaikaisesti Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman, Matkamessujen, kanssa. Vuonna 2019 tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 61 000 kävijää.  Matkamessut avautuu jo  16.1. matkailualan ammattilaisille. 

LUE MYÖS Nelivetoinen avolava Amerikasta – Chevrolet Silverado

Lue seuraavaksi