Uutiset

Autot

Hämeenlinnassa palvellaan järkihinnoilla – NetCampers tuo maahan laatumerkit

NetCampersin valikoimasta tähän asti suosituin merkki on ollut italialainen P.L.A.  Merkki tunnetaan tyylikkyydestään ja sen tuntomerkkinä on kauniisti kaartuva kattolinja, joka samalla johtaa lian ja veden pois pinnoilta ja myös lumen luominen katolta helpottuu. P.L.A.:n valikoimaan kuuluu neljä makuualkovimallia sekä kuusi puoli-integroitua versiota. P.L.A.:n vahvuutena on korkea vakiovarustelun taso, jossa on huomioitu myös Suomen kovat olosuhteet. Eristys on huippuluokkaa ja Truma-lämmittimet vastaavat miellyttävästä sisälämpötilasta. Alustoina käytetään luotettavaksi todettua Fiat Ducato Camperia, joka on rakennettu juuri matkailuautotarkoitusta silmällä pitäen.

P.L.A. käyttää tilan hyödyksi

P.L.A.-mallistossa on useita älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla rajallinen tila käytetään maksimaalisesti hyödyksi. Fiksu menetelmä on esimerkiksi hissikäyttöinen etuvuode, jonka saa portaattomasti laskettua alas yöunia varten. Vuode kestää 200 kiloa ja vuodevaatteita ei tietenkään tarvitse ylös nostettaessa poistaa. Vuode ei ala-asennossakaan estä sisään- ja uloskäyntiä ja halutessaan vuoteen alla pystyy käyttämään pöytää vaikka toimistotöissä.

Sisustuksessa P.L.A:ssa käytetään likaa hylkivää nanokangasta ja ikkunoissa mukavuutta antavat erilliset hyönteisverkot ja pimennysverhot. Myös valaistuksessa P.L.A. erottuu edukseen niin sisällä kuin ulkona ja pimeinä aikoina on miellyttävää sytyttää auton valot kaukosäädintä käyttäen.

Ci Caravans International jättää kosteusvauriot historiaan

Ci Caravans International on tunnettu matkailuautomerkki Keski-Euroopassa ja nyt NetCampers aloittaa merkin maahantuonnin myös Suomeen. Ci:llä on tarjota runsaasti tyylikkäitä ja persoonallisia ratkaisuja vaativaankin makuun. Voimakkaan tuotekehityksen ansiosta Ci kulkee kehityksen kärjessä ja erityisesti matkailuautojen kosteusongelmiin on kiinnitetty erityishuomiota. Ratkaisuna on täyskomposiittirunko yhdistettynä uusiin pinta- ja eristemateriaaleihin. Tässä yhdistelmässä ei puuta tarvitse käyttää ja rakenne on turvallinen ja kestävä myös Suomen oloissa.

Ci-autoihin on saatavilla myös varustepaketti Scandinavian Pack, jolla talviaikainen käyttömukavuus Pohjolan oloissa turvataan esimerkiksi ilmakiertolämmityksen, lattialämmityksen ja eristetyn ja lämmitetyn harmaavesisäiliön avulla. Paketti tehdään tehdasasennuksena, jolloin kustannukset eivät nouse merkittävästi. Samoin kuin P.L.A.-autoisssa, niin myös Ci Caravanseissa tilankäyttö on maksimoitu ja saatavilla on myös hissivuoteilla varustettuja malleja.

Miller täydentää valikoiman

Kolmantena merkkinä NetCampersilla on tarjota luotettavat Miller-matkailuautot. Miller edustaa järkevää ja edullista luokkaa asiakkaille, joille käytännön toimivuus on tärkeintä. Millereissä ylellisyydestä on hieman tingitty, mutta autot sopivat erinomaisesti vaikkapa jokapäiväiseen työkäyttöön. Materiaalivalinnoissa onkin keskitytty kestävyyteen ja toimivuuteen.

NetCampersilla varustelut kunnossa

Asiakaskunta on NetCampersilla monipuolista ja erityisesti yrittäjien ja urakoitsijoiden osuus on ollut korkea. Heille on tärkeää auton käytännöllisyys ja esimerkiksi takaosan erillisvuoteet ovat yleinen valinta. NetCampersin edustamat merkit ovat panostaneet tehdasvarustelun korkeaan tasoon, jolloin lisäinvestointeja ei enää ostotilanteessa tarvitse auton hinnan päälle laskea. Ilmastoinnit ja lämmitykset ovat valmiiksi huippuluokkaa ja valaistus ja elektroniikka kestävät vertailun.

Tavaratilan määrä on maksimoitu ja niin työ- kuin harrastusvälineet saadaan mahtumaan mukaan. Myös autojen takuupuoli kertoo laadusta ja esimerkiksi Ci:n vuotamattomuustakuu on kuusi vuotta. NetCampersin mallistoon onkin hyvä mahdollisuus tutustua Caravan 2012 -näyttelyssä Lahdessa syyskuun puolivälissä.

 

VERKOSSA
www.netcampers.fi

Lue seuraavaksi