Uutiset

Autot

Ford Transit Connect on Van of the Year 2014!

Täysin uusi Ford Transit Connect on saanut ”International Van of the Year 2014” -tunnustuksen kansainvälisessä hyötyautonäyttelyssä, COMTRANSissa, Moskovassa. Siten Ford on historiassa ensimmäinen autovalmistaja, joka on voittanut palkinnon kaksi kertaa peräkkäin. Ford sai ennätyksellisen viidennen ”International Van of the Year” -voittonsa 24 toimittajasta koostuvan tuomariston annettua Transit Connectille 130 pistettä, kun korkein mahdollinen pistemäärä oli 163. Transit Connect jätti jälkeensä muun muassa Mercedes-Benz Sprinterin sekä Renault Kangoon.
Fordin aiemmat “International Van of the Year” -voitot ovat: Transit (2001), Transit Connect (2003), Transit (2007) ja Transit Custom (2013).

”Täysin uusi Transit Connect on muuttanut pienikokoisten pakettiautojen segmenttiä ja olemme hyvin ylpeitä saadessamme tämän merkittävän palkinnon”, sanoo Fordin tuotekehityksestä vastaava Barb Samardzich ja jatkaa: ”Uusi Transit Connect on yhtä voimakas ja työteliäs kuin muutkin hyötyajoneuvomme. Ajoneuvossa on uusi tyylikäs ulkomuoto ja sen polttoainekustannukset ovat aiempaa matalammat.”
Transit Connect tarjoaa luokkansa johtavan polttoainetaloudellisuuden, kuormankantokyvyn ja kestävyyden. ECOnetic-mallin polttoaineenkulutus on 4,2 l/100 km ja CO2-päästöt ovat 109 g/km*, mikä on noin 34 prosenttia nykyistä alhaisempi.

“Täysin uusi Transit Connect teki vaikutuksen tuomaristoon monella tapaa ja erityisesti siksi, että Ford on onnistunut rakentamaan kevyen pakettiauton, jossa on panostettu voimakkaasti taloudellisuuteen. Ajoneuvo vastaa pienten yritysten tarpeeseen samoin kuin niiden suurten yritysten tarpeisiin, jotka haluavat pienentää tavarankuljetuskustannuksiaan”, sanoi ”International Van of the Year” -tuomariston puheenjohtaja Pieter Wieman Moskovassa.
Täysin uusi Transit Connect on nyt tilattavissa ja toimitusten kerrotaan alkavan loppuvuonna 2013.

Lue seuraavaksi