Uutiset

Autot

Ford Lectica Custom Camping -retkeilyauto markkinoille

Lectica Custom Camping

Hakalan Verhoomon ja Fordin saumaton yhteistyö osoittaa jälleen toimivuutensa, kun retkeilyautovalikoimaan saapuu uusi Lectica Custom Camping, joka tarjoaa toimivan kotimaisen ratkaisun esimerkiksi vuokraamoyrittäjille, urheilu-/ammattiopistoille, oppilaitoksille  tai vaikka perheille. Hakalan Verhoomon Katri Hakala kertoo, että uutuuden ideointi alkoi viime vuoden lopulla ja perusteellisen suunnitteluprosessin jälkeen rakennustyöt alkoivat keväällä. Henkilökunnan ammattitaidon kautta Camping valmistui nopeasti ja ensiesittelyt tapahtuivat jo toukokuun lopulla Autokeskuksen Pakupäivillä sekä Joensuun EH-autossa.

Lectica Custom Camping

Katri Hakala kertoo, että Custom Campingin suunnittelussa otettiin tarkoin huomioon asiakkaiden toivomukset retkeilyautoja kohtaan. Palautteen mukaan ajoneuvolla pitää pystyä kuljettamaan miellyttävästi henkilöitä, mutta samalla täytyy myös tavaratilan koko säilyä riittävänä. Muita toiveita olivat ketteryys, muunneltavuus, B-ajokortin riittävyys sekä luonnollisesti edullinen hinta. Nyt esitelty Camping täyttää onnistuneesti nämä vaatimukset, sillä pieneen tilaan on mahdutettu runsaasti ominaisuuksia. Kuljetettava henkilömäärä voi olla 1+ 6 tai 1 + 8 ja tavaratilan koko on myös muokattavissa esimerkiksi harrastusten mukaan. Myös muut toivomukset on otettu huomioon, sillä B-kortilla ajettava kompaktin kokoinen Camping soveltuu mainiosti myös kaupunkiajoon ja sen hinta on myös saatu asiakkaita miellyttävälle tasolle.

Lectica Custom Camping

Lectican tuttuun tyyliin myös Custom Camping on varusteltavissa hyvin yksilöllisesti. Henkilömäärävaihtoehtojen lisäksi Campingin saa personoitua esimerkiksi värivalinnoilla, sisustusmateriaaleilla sekä lisävarusteilla, kuten valoraudoilla. Sisustuksessa on käytetty kauttaaltaan laadukkaita materiaaleja ja linjakas kattokorotus on toteutettu tyylikkäästi. Kaikessa korostuu kotimaisen ammattitaitoisen käsityön jälki ja hieno viimeistelyn taso. Uutuus onkin herättänyt näyttelyissä sekä Lectican kiertueilla ansaittua huomiota ja retkeilyautoluokan pienen mallin kauppa on lähtenyt jo vauhdikkaasti käyntiin.

Lue seuraavaksi