Uutiset

Autot

Ford julkisti uuden sähköllä toimivan Tourneo Connectin Geneven autonäyttelyssä

BEV-teknologia on kehitetty yhteistyössä Smith Electric Vehicles -yrityksen kanssa, joka on osa englantilaista Tanfield Group -yhtymää.

Smith on jo muuntanut Ford Transit- ja Transit Connect -hyötyajoneuvoja BEV-versioiksi Euroopassa Smith Electric Vehicles on myös Fordin yhteistyökumppani Pohjois-Amerikan markkinoille vuonna 2010 tulevan Transit Connect BEV:n kehityksessä.
Fordin globaali sähköautoprojekti laajenee myös Eurooppaan, jos markkinoilla on kiinnostusta Tourneo Connect BEV -malliin.

Uudistunut Ford Tourneo Connect saa ensiesittelynsä Geneven autonäyttelyssä. Auto on uudistunut sekä sisältä että ulkoa ja näm uudistukset esitellään Connect-mallistossa myöhemmin tänä vuonna.

Geneven autonäyttelyssä esillä olevassa mallissa on voimanlähteenä polttomoottorin sijasta sähkömoottori. Nyt esiteltävä auto on osoitus siitä, että Ford on aktiivisesti laajentamassa sähköautoihin liittyvää ohjelmaansa myös Eurooppaan.

Tourneo Connect -mallissa esiteltävä sähköinen voimansiirto on kehitetty yhteistyössä Smith Electric Vehiclesin kanssa. Yritys on erikoistunut muuntamaan hyötyajoneuvoja sähkökäyttöisiksi.

Lue seuraavaksi