Uutiset

Autot

Eurorent palvelee asiakaslähtöisesti

Autovuokrauksen parissa pääkaupunkiseudulla toimiva Eurorent tunnetaan asiakaslähtöisestä palveluvalikoimastaan, jota on täydennetty nyt myös kuljetuspalvelulla. Uuden palvelun myötä auton vuokraaminen on nyt aiempaa helpompaa.

Pääkaupunkiseudulla toimiva ja reilun sadan vuokra-auton laivaston turvin operoiva Eurorent Oy haluaa tarjota asiakkailleen täyden ja kattavan palvelun yhdestä pisteestä. Laajan ja monipuolisen ajoneuvotarjonnan ohella asiakastyytyväisyyttä halutaan parantaa myös aiempaa laajemmalla palveluvalikoimalla.

”Tarjoamme asiakkaillemme jatkossa myös kuljetuspalvelua, joka ulottuu niin vuokra-autojen kuin asiakkaiden omien autojen kuljettamiseen”, kertoo perheyrityksen toimitusjohtaja Sirpa Tuokko.

”Monesti tarve vuokra-autolle syntyy yllättäen ja nopeasti, kuten oman auton rikkoutumisen yhteydessä. Oman kuljetuskaluston ansiosta voimme toimittaa asiakkaalle vuokra-auton ja samaa kalustoa hyödyntämällä voimme toimittaa asiakkaan auton edelleen korjaamolle”, kertoo kuljetustoiminnasta vastaava Jari Tuokko, jolla on vahvuutenaan usean vuoden kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta.

”Tämä on asiakkaalle todella vaivaton vaihtoehto, joka on käytettävissä yhdellä puhelinsoitolla lähinnä pääkaupunkiseudun alueella”, jatkaa Sirpa Tuokko, jonka mukaan ensikokemukset uudesta palvelusta ovat rohkaisevia.

Vuokra-ajan päätyttyä asiakas voi palauttaa vuokra-auton Eurorentin omaan toimipisteeseen tai esimerkiksi käyttämänsä korjaamon pihaan.

”Tarvittaessa me huolehdimme auton noudosta joko korjaamolta tai vaikka asiakkaan omasta pihasta. Käytössämme olevan kuljetuskaluston ansiosta tämä on tehty asiakkaalle helpoksi”, painottaa Jari Tuokko, jonka mukaan auton noudot ja palautukset hoituvat vaivatta myös asiakkaan poissa ollessa.

”Vastikään toimitin asiakkaalle vuokra-auton ja samalla otin kyytiin hänen oman, huoltoon toimitettavan auton. Noutohetkellä asiakas oli työmatkalla, mutta vuokra-auton avaimet ja vuokrasopimus odottivat postilokerossa hänen kotiinpaluutaan”, kertoo Jari Tuokko, jonka mukaan vuokra-auton toimitus asiakkaan toivomaan osoitteeseen kuuluu vuokrahintaan.

”Asiakkaan oman auton kuljettamisesta veloitamme maltillisen hinnoittelun mukaan”.

”Auton vuokraamisen suosion kasvu on toimintamme kannalta positiivinen seikka. Kysynnän suuret vaihtelut sen sijaan haastavat toiminnassamme jatkuvasti. Käytössämme oleva ajoneuvokanta pitäisi saada jatkuvasti tehokkaaseen käyttöön. Kuljetustoiminnan kehittämisen kautta uskon myös käyttöasteen parantumiseen”, päättää Sirpa Tuokko yrityksen toimipisteessä Helsingin Heikinlaaksossa.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi