Uutiset

Autot

Eurorent Oy vuokraa autot ammattitaidolla

Pääkaupunkiseudulla toimiva autovuokraamo Eurorent Oy vuokraa henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja sekä pikkubusseja yksityisille ja yrityksille. Eurorentin valikoimista löytyy sopiva auto erilaisiin käyttötarkoituksiin nopeasti – oli tarve sitten yksi tunti tai kolme vuotta.

Eurorent Oy:llä on pääkaupunkiseudulla kolme omaa toimipistettä, jotka sijaitsevat Herttoniemessä, Heikinlaaksossa sekä Töölössä Mannerheimintie 78:ssa. Lisäksi palvelua saa Helsinki-Vantaan lentoasemalta sekä pääkaupunkiseudun autokorjaamoilta.

Eurorent Oy on suomalainen vuonna 2001 perustettu perheyritys. Yrityksen yksi perustajista on Jarmo Jussila, joka on toiminut autovuokraamoalalla vuodesta 1971 alkaen. Tällä hetkellä Eurorent Oy:ssä on menossa asteittainen sukupolvenvaihdos, toimitusjohtajaksi on siirtynyt Jussilan tytär Sirpa Tuokko, joka hänkin on yrityksen perustajajäsen ja ollut yrityksen palveluksessa alusta asti. Mukana ovat myös hänen siskonsa sekä tyttärensä. Oman perheen lisäksi yritys työllistää keskimäärin seitsemän työntekijää, joiden lisäksi käytetään sesonkiaikoina vielä ulkopuolista ostopalvelua. Eurorent Oy:n Jarmo Jussila sekä hänen tyttärensä Sirpa Tuokko, yrityksen nykyinen toimitusjohtaja, uuden toimipisteen palvelutiskin takana valmiina palvelemaan asiakkaita yli 40 vuoden kokemuksella.

Lue seuraavaksi