Uutiset

Autot

Dometic CFX3 voitti vuoden 2020 European Innovation Award -palkinnon

Dometicin hiljattain myyntiin tullut sähkökäyttöinen CFX3-kylmä-/pakastuslaukku sai matkailuvaunualan asiantuntijoiden myöntämän European Innovation Award -palkinnon retkeilyvarusteiden luokassa.

Saksan johtava matkailuajoneuvoihin erikoistunut kustantaja DoldeMedien Verlag juhlisti 12. tammikuuta 2020 yhdessä alan johtavissa lehdissä työskentelevän kansainvälisen toimittajajoukon kanssa vuoden 2020 European Innovation Award -voittajia Saksan Stuttgartissa järjestetyillä CMT-messuilla.

European Innovation Award -palkintojen voittajat valittiin yli 200 ehdotuksesta yhteensä 15 eri luokassa. Dometic voitti European Innovation Award -palkinnon yhtiön uusimmalla sähkökäyttöisellä kylmä-/pakastuslaukulla, CFX3-sarjalla, luokassa ”retkeilyvarusteet”.

DoldeMedien pyytää tuomareita arvioimaan tuotteet yksitellen äänestysmenetelmällä. Tässä äänestyksessä Dometic sai kokonaisarvosanaksi neljä pistettä viidestä ja voitti siten ensimmäisen sijan ennen muita tuotteita.

”Uuden CFX3-sarjan myötä Dometic on asettanut uuden mittapuun kompressorikylmälaukuille. CFX3-laukkujen tärkein ominaisuus on säätyvänopeuksinen invertterikompressori. Nämä laukut ovat erityisen hiljaisia, energiatehokkaita ja kykenevät jäähdyttämään jopa –22 °C:seen. Jäähdytyslämpötila voidaan asettaa TFT-näytön kautta tai kätevästi älypuhelinsovelluksella, sillä laukut ovat WLAN- ja Bluetooth-yhteensopivia. Lisäksi nämä laukut ovat kestäviä – niitä ympäröi reunoja suojaava kehys ja niissä on täysin eristetyt kannet sekä jousikuormitteiset alumiinikahvat”, tuomaristo totesi.

Dometicin EMEA-alueen pääjohtaja Peter Kruk sanoo: ”European Innovation Award -palkinto edistää innovointia matkailuajoneuvoalalla. Olemme ylpeitä tiimimme saavutuksesta ja erityisesti siitä, että tämä palkinto on alan asiantuntijoiden myöntämä. Uuden invertterikompressoritekniikan ansiosta CFX3-sarjamme on alansa suunnannäyttäjä.”

Dometic CFX3 asettaa uuden mittapuun suunnittelun ja jäähdytyksen saralla. Dometic CFX3 hyödyntää Dometicin edistyksellisintä jäähdytystekniikkaa. Se on erittäin hiljainen ja jäähdyttää –22 °C:seen mutta käyttää vähemmän virtaa kuin 60 W hehkulamppu. Kun se liitetään ajoneuvon 12 V / 24 V tasavirtapistorasiaan, matkailijat voivat liikkua huolettomina, sillä CFX3 valvoo aktiivisesti akun varausta ja sammuu itsestään, kun se havaitsee jännitteen olevan alhainen.

Lue seuraavaksi