Uutiset

Kuljetuskalusto

Dhollandian suosio kasvaa

Dhollandia Finland Oy:n Nikke Salminen esittelee DH-LV.40-takalaitanostinta, jossa nostovoima on valittavissa 4000 kiloon saakka. Nostin on erittäin kestävä ja esimerkiksi nostotasot ovat sinkittyjä.

Belgialainen Dhollandia on lähes 50 vuoden mittaisen historiansa aikana kasvanut merkittäväksi nostinvalmistajaksi, jonka vuosikapasiteetti on lähes 70 000 yksikköä. Yrityksen tuotevalikoima on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu nostimia 150 kilon ja 16 tonnin kapasiteetin väliltä. Dhollandia on ottanut paikkansa myös Suomen markkinoilta ja tämän vuoden aikana maahamme on myyty yhteensä lähes 600 takalaita-, inva- tai erikoisnostinta vaativiin työtehtäviin.

Dhollandian menestys on yhdistelmä pitkänäköistä, ennakkoluulotonta suunnittelutyötä, joka on toteutettu kunnioittamalla perheyhtiön arvokkaita toimintatapoja. Tämä konsepti on osoittautunut toimivaksi myös Suomen olosuhteissa ja hyvien tuotteiden sekä laadukkaan yksilöllisen asiakaspalvelun kokonaisuus on kasvattanut Dhollandian suosiota maassamme tasaisen varmasti. Dhollandia Finland Oy:n toimipiste on Vantaan Kelatiellä erinomaisten yhteyksien varrella ja nostintoimintaa varten räätälöidyt nykyaikaiset tilat mahdollistavat tehokkaan toiminnan niin myynnin kuin huolto- sekä jälkimarkkinointipalveluissa.

Monipuolinen valikoima

Työtehtäviä, joissa nostimia tarvitaan, on hyvin runsaasti ja Dhollandialla on tarjota ratkaisut käytännössä kaikkiin tehtäviin. ”Suosittuja ratkaisuja ovat pullakoriluokan 750 kilon nostimet sekä jakoautojen 1500-2000 kilon nostimet, mutta Dhollandialla on sopivia tuotteita käytännössä jokaiseen kokoluokkaan. Takalaitanostinten lisäksi valikoimaan kuuluvat myös invanostimet, pylväsnostimet, rampit sekä alleliukuvat tai -taittuvat nostimet”, kertoo Dhollandia Finlandin Nikke Salminen.

Dhollandian tuotteet ovat tehtyjä kestämään myös maamme vaikeissa olosuhteissa ja kehittyneen kuumasinkitysmahdollisuuden kautta niin kosteuden kuin hiekan tuomat haitat on saatu minimoitua. ”Viidakkorumpu on toiminut hyväksemme ja onnistuneiden käyttökokemuksen kautta olemme saaneet runsaasti täysin uutta asiakaskuntaa. Myös yhteistyö autoliikkeiden, kotimaisten koritehtaiden sekä vaikkapa kylmäkoneasentajien kanssa on kehittynyt huomattavasti ja tätä kautta asiakkaille pystytään tarjoamaan edullisia kokonaispaketteja. Tätä kautta toiminta tehostuu ja asiakas säästyy usean eri toimipisteen välillä juoksemiselta”, korostaa Salminen.

DH-LM.08 yhdistää keveyden tehokkuuteen

Dhollandian tuotekehitysyksikkö toimii kovalla vauhdilla ja hyvä esimerkki innovatiivisuudesta on uusi DH-LM.08-takalaitanostin, jossa 750 kilon nostokyky yhdistyy suurlujuusteräksen sekä alumiinin käytön kautta noin 150 kilon painoon. Tämä tarkoittaa jopa 70 kilon painonsäästöä edeltäjämalleihin verrattuna, mikä kehittää polttoainetaloudellisuutta ja säästää myös auton kantavuutta. ”Uutuusmalli on kehitetty erityisesti B-kortilla ajettaviin alustoihin nopeatempoiset kaupunkijakelutehtävät huomioiden. Keveydestä huolimatta mistään ei ole tingitty ja automaattikallistus sekä nelisylinterinen rakenne takaavat vakauden sekä turvallisuuden säilymisen. Malli on myös räätälöitävissä tarkoin työtehtävien mukaan ja se sopii kaikkiin kokoluokan automerkkeihin ja -malleihin”, Salminen jatkaa.

Dhollandia ei tingi laadusta

Perheyhtiön parhaiden periaatteiden mukaisesti Dhollandialla ei kaikkea katsota pelkästään lukujen kautta. Yli 90 prosenttia nostinten komponenteista on edelleen yhtiön omaa tuotantoa, mikä takaa laadun korkean tason pienissäkin yksityiskohdissa. ”Dhollandialla seurataan myös alan teknistä kehitystä verrattuna lakipykäliin sekä direktiiveihin ja yritys onkin mieluummin aina paria askelta sääntöjen edellä ja näyttää tietä alan toiminnalle. Uutuusmalleja on luvassa myös ensi vuoden aikana ja esimerkiksi henkilönostinpuolelle on tulossa erittäin kiinnostava uusi PH-malli.

Esimerkkinä pienistä älykkäistä Dhollandian yksityiskohdista toimii Arctic Box -suojakotelo. Kotelo pitää ohjaimet siistinä sekä toimintakunnossa ja sekin on kehitetty asiakaspalautteen kautta.

Jälkimarkkinoinninkin puolella toiminta kehittyy ja olemme lisänneet huoltohenkilökunnan määrää sekä lisäksi pikahuollon joustavuutta on kehitetty entisestään. Tätä kautta asiakaspalvelun taso on noussut ja alalle ominainen yksityiskohtainen räätälöinti onnistuu ammattitaitoisesti ja nopeasti”, päättää Salminen.

Lue seuraavaksi