Uutiset

Autot

Dethleffs-mallisto uudistuu

Dethleffs Advatage -mallisto

Saksalainen Dethleffs tuo mallivuodeksi 2015 ajan henkeen sopivan, laadusta ja varustelusta tinkimättömän, mutta hinnallaan houkuttelevan Advantage-matkailuautomalliston. Uudistusten kärkenä on jo yleisesti tunnetun Fiat Ducaton uudistumisen lisäksi kosteutta kestävä ja pitkäikäinen Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne. Korissa rungon puumateriaalit on korvattu lujalla polyuretaanilla aina tappiliitoksia myöten ja eristeenä käytetään korkealuokkaista XPS-foam -eristettä. Korin alapohja ja katto taasen on suojattu lasikuidulla. Uuden korirakenteen muita etuja ovat ajoneuvon alhaisempi paino ja suurempi kantavuus sekä korin runko ilman kylmäsiltoja. Pitkäikäinen Lifetime-Plus -korirakenne säilyttää ajoneuvon arvon ja lämmitysjärjestelmä on taattua Dethleffs-laatua.

Takavuosien myydyimmän Dethleffs-mallin hyvät ominaisuudet on hiottu nykypäivän tasolle ja samalla mallia on täydennetty alan huippua olevilla innovaatioilla. Valmistajan mukaan kantavuudeltaan suuremman auton varustelusta ei ole tingitty hinnan ollessa kuitenkin markkinoiden mukainen.

Ulkoisesti tyylikäs Advantage on sisältä varustellumpi kuin koskaan. ”Uudessa keittiössä on vähemmän tilaa vievä 142-litrainen korkea jääkaappi pakastinlokerolla, sähkönsaanti on optimoitu lukuisilla eri käyttöön sopivilla pistokkeilla, LED-valaistus säästää energiaa, istuinryhmän pyöristetyt muodot miellyttävät silmää helpottaen samalla liikkumista, yläkaapiston alla on asennuskotelo johtojen jälkiasennusta varten ja osaan malleista on saatavana 5. matkustajapaikka”, kerrotaan maahantuojalta.

Sähkötoiminen askelma ja leveydeltään 70-senttinen asunto-osan ovi helpottavat kulkua ja ulosvedettävän kaasupullokotelon ansiosta pullonvaihto sujuu selkää säästäen. Ulkoisesti joko valkoisella tai hopeansävyisellä ulkopellillä saatavan Advantagen ulkonäön viimeistelevät upotetut asunto-osan ikkunat. Puoli-integroiduissa malleissa on aerodynaaminen uusi tuulenohjain, myös integroitujen mallien etuosa on uudistettu. Takapuskuri ja -seinä istuvat entistä paremmin muuhun Dethleffs-tuoteperheeseen.

Uuden korirakenteen ja kevytrakennetekniikan ansiosta kokonaispainoltaan 3,5 tonnin Advantage-malleissa on suuri kantavuus, jonka johdosta kaikki puoli-integroidut ja integroidut mallit voidaan rekisteröidä Suomessa vähintään neljälle matkustajalle myös Alde-talvipaketin kanssa.

Pohjaratkaisuja on kuusi; yksi alle 6,5-metrinen, kolme alle 7-metristä ja kaksi noin 7,4-metristä, jotka ovat tarjolla kaikilla suosituimmilla vuoderatkaisuilla. Erillisvuodemallit on saatavana sekä matalilla että korkeammalle asennetuilla vuoteilla, jolloin takatalli vastaavasti suurenee säilytystilan osalta.

Lue seuraavaksi