Uutiset

Autot

Delta Auto aloittaa uutena Mitsubishi-jälleenmyyjänä Lahdessa

Delta Auto edustaa Mitsubishia tällä hetkellä Helsingissä, Järvenpäässä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Forssassa, Salossa, Turussa, Jyväskylässä, Kotkassa ja Oulussa. Jatkossa Delta Auto edustaa Mitsubishia myös Lahdessa. 

”Delta Autolla on pitkä ja vahva kokemus Mitsubishi-brändin parissa. Olemmekin luottavaisia, että uusi laajentuva yhteistyömme edistää entisestään Mitsubishi-brändin ja -asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Lahdessa”, sanoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Laajennamme Mitsubishi-edustustamme luottavaisin mielin Lahteen, sillä Lahden talousalue tarjoaa meille paljon potentiaalia ja yhteistyö maahantuojan kanssa on toiminut aina ensiluokkaisesti. Lisäksi Mitsubishin uudistunut mallisto sekä täyden palvelun autokauppa -konseptimme tulee tarjoamaan uusille asiakkaillemme Lahdessa kokonaisvaltaisen Mitsubishi-kokemuksen”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo.

Samassa yhteydessä Mitsubishi-autojen myynnin lopettaa Lahdessa Mega-Auto Oy.

Mitsubishin myynti on ollut Suomessa kovassa kasvussa koko ensimmäisen vuosipuoliskon ajan. Tämän vuoden tammi-kesäkuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 1057 kappaletta markkinaosuudella 1,8 %, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 490 kappaletta markkinaosuuden ollessa 0,7 %. Mitsubishin myynti jatkaa kovassa 116 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut 14 prosenttia.

LUE MYÖS: Mitsubishin myynti jatkoi kovassa vauhdissa

Lue seuraavaksi