Uutiset

Autot

Citroën ProEdition -mallisto tarjoaa enemmän

Citroën kertoo tuovansa markkinoille uuden ProEdition-malliston, joka on räätälöity suomalaisten käyttäjien tarpeisiin. Kaikissa Jumpy- ja Jumper ProEdition-malleissa on kattava, muun muassa vakionopeudensäätimen sisältävä vakiovarustelu, edulliset hankintahinnat, pitkä huoltoväli ja kolmen vuoden takuu. Maahantuojan mukaan ProEdition tarkoittaa 1700 – 2738 euron asiakasetua mallista riippuen. Käyttäjä hyötyy myös uusista, aikaisempaa pidemmistä huoltoväleistä. Tavara-autojen huoltoväli on nyt 48 000 kilometriä tai kaksi vuotta. Poikkeuksen tekee Jumpy 1.6 HDi, jonka uusi huoltoväli on 20 000 kilometriä tai 1 vuosi.

Citroën ProEdition tulee markkinoille laajalla mallistolla. Jumpy-mallisto sisältää viisi eri vaihtoehtoa, joista kaksi on tarjolla automaattivaihteisina. Moottorivaihtoehdot ovat HDi 90, HDi 128 ja tehopakkaus HDi 163. Akselivälivaihtoehtoja tarjolla on kaksi; L1-malli tarjoaa viiden kuution tavaratilan, joka on pisimmillään 225-senttinen. Pidemmän L2-mallin myötä tavaratila kasvaa kuuteen kuutioon ja tavaran maksimipituus 258 senttiin.

Citroën Jumper taasen tarjoaa kaksi eri moottorivaihtoehtoa, kaksi eri akseliväliä ja kaksi vaihtoehtoista korkeutta. Valinnaiset moottorit ovat HDi 110 ja HDi 130. Tavaratilan koko on akselivälistä ja korkeudesta riippuen 8 –17 kuutiota, ja tavaratilan maksimipituus hieman yli 4 metriä. Tavaratilan korkeus on korimallista riippuen 1662 – 2172 milliä.

Lue seuraavaksi