Uutiset

Carsportin 16-24 paikkaisten linja-autojen valikoima laajenee uusien sopimus- valmistajien myötä

Carsport Design vahvistaa otettaan myös linja-automarkkinaan. Laajassa valikoimassa on entistä enemmän valinnan varaa Carsportin aloitettua sopimusvalmistusyhteistyön uusien pienoislinja-autojen koritehtaiden kanssa. Sopimusvalmistus useamman kuin yhden koritehtaan kanssa mahdollistaa mahdollisimman hyvän valikoiman ja kilpailukyvyn kuhunkin käyttötarkoitukseen ja useammille automerkeille. Kaikkien sopimusvalmistuskumppanien kaikkiin tuotantovaiheisiin on tutustuttu paikan päällä työn ja materiaalien laatu varmistaen. Carsportin kaikki sopimusvalmistajat toimivat Euroopassa, mutta siitäkin huolimatta Pohjolan vaativat olosuhteet on otettu huomioon kiinnittämällä lisähuomiota lämmityslaitteistoihin, eristemateriaaleihin ja korroosiosuojaukseen.

”Tosiasia on, että keskikokoisten linja-autojen korityöt ovat siirtyneet jo vuosia sitten edullisempien työvoimakustannusten maihin johtuen autojen useista sadoista työtunneista ja Euroopan suurista myyntivolyymeista. Sopimusvalmistusmalli, missä me tunnemme sopimuskumppanimme tuotannon ja laadun ja tuotteita kehitetään yhdessä, mahdollistaa tarjoamaan näitä autoja asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan, mutta silti siten että niiden jälkimarkkinointi on luotettavaa ja täyttää asiakkaidemme odotukset”, kertoo Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen.

Mallistosta löytyy vaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin, oli tarpeena sitten huippuvarusteltu Luxus-VIP tai edullinen koululais- tai palveluliikenteen auto. Mallistossa on myös kaupungeissa suosiotaan nostavat matalalattiaiset linja-autot pyörätuolipaikoilla. Tällä hetkellä malleja löytyy Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter ja MAN TGE -alustoihin.

Kaikki Carsport -linja-autot myydään Suomessa Carsport VIP-tuoteperheen tuotteina ja niille myönnetään kahden vuoden Carsport-takuu ja kattavat jälkimarkkinointipalvelut.

Carsportin linja-automyynnin uutena yhteyshenkilönä toimii aiemmin pitkään Veho-organisaatiossa toiminut Harri Heino. Autoja myydään suoraan varastosta Ylöjärveltä sekä tilauksesta asiakasräätälöityinä.

Lue seuraavaksi