Uutiset

Autot

Carsport tarjoaa uuden ratkaisun pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin

Lattiaan upotetut sidontavyöt ja kääntöistuimet lisäävät invataksien muunneltavuutta

Uusi TriflexAIR-lattia- ja istuinkonsepti tuo uudenlaisen, käyttäjäystävällisemmän ratkaisun invataksien pyörätuoli- ja paarikiinnityksiin. Lattiarakenteisiin upotetut sidontavyöt parantavat kiinnitysten turvallisuutta. Helppokäyttöiset kääntöistuimet antavat nopeasti lisätilaa pyörätuoleille.

Invatakseihin liittyvät käytännölliset ratkaisut ovat kysyttyjä kuljetusyrittäjien keskuudessa, jotka kuljettavat pyörätuolilla ja paarilla matkustavien asiakkaiden lisäksi mm. koululaisia. Jonasson Oy vastasi ammattikuljettajien tarpeisiin ja toi Suomeen Keski-Euroopassa suosiota saavuttaneen lattia- ja istuinkonseptin.

Nopeasti muunneltava matkustamo

Nopeasti muunneltavat matkustamotilat ja lattian sisään upotetut pyörätuolikiinnikkeet helpottavat kuljettajan työtä. Sidontavöiden yksinkertainen lukitus on helppo ja turvallinen. Kiinnikkeet ovat koko ajan käyttövalmiudessa, mutta pysyvät poissa tieltä, kun niitä ei käytetä.

– Olen kaivannut nopeampaa ja helpompaa ratkaisua tiheästi vaihtuviin kuljetustarpeisiin. Vihdoinkin on kehitetty niin helppo kääntöistuin, ettei se vaadi kuljettajalta pienintäkään ihmettelyä tai hikoilua. Uudessa lattiaratkaisussa sidontavyöt on täysin upotettu lattiaan, joten matkustamo on paitsi turvallisempi, myös aidosti monikäyttöisempi. Asiakas saa matkustaa mukavan väljästi, vaikka mukana olisi paljon apuvälineitä tai muita henkilökohtaisia tavaroita, kertoo TriflexAIR-lattian autoihinsa tilannut liikennöitsijä Jani Koskinen Taxiline Koskiselta.

Ergonomiset kääntöistuimet

TriflexAIR-konsepti on rakenteeltaan kevyt 20kg:n istuimista lähtien. Käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota: istuimen kääntömekanismi löytyy selkänojan yläosasta, josta sen käyttö on äärimmäisen vaivatonta ja nopeaa. Istuimissa on ergonomisesti muotoiltu selkänoja, säädettävä niskatuki ja kestävät materiaalit. Istuimiin on integroitu kolmipisteturvavyöt sekä ISOFIX-kiinnityspisteet lasten turvaistuinten kiinnittämistä varten.

Carsport on TriflexAIR-lattiakonseptia valmistavan Tribusin jälleenmyyjä Suomessa. TriflexAIR-konseptia on saatavilla asiakkaan istuin- ja pyörätuolipaikkojen tarpeiden mukaan tila- ja invatakseihin sekä pienoislinja-autoihin.

Lue seuraavaksi