Uutiset

Autot

Caravan-messuilla ei kärsitä taantumasta

Caravan 2014-messut Lahdessa

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja -tarvikkeiden erikoisnäyttely – Caravan 2014 – kokoaa syyskuussa Lahden Messukeskukseen matkailuajoneuvoalan laajan tarjonnan esitellen samalla matkailuajoneuvoharrastusta monipuolisesti kaikelle kansalle. Yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat (MAT) ry:n kanssa järjestettävä suurtapahtuma tarjoaa matkailuajoneuvo- ja tarvikeuutuuksien ohella myös runsaasti tietoa alan harrastajille.

Caravan-messujen näyttelytilat on tänäkin vuonna myyty loppuun viimeistä paikkaa myöten. Uusien näytteilleasettajien joukossa nähdään tänä vuonna muun muassa Fiat Group Automobiles Sweden, joka tuo messuille ensimmäistä kertaa yleisön nähtäväksi matkailuauton alustan. Suurtapahtumassa on esillä aiempaa runsaammin kotiin ja matkailuajoneuvoon soveltuvia tarvikkeita, kuten erilaisia tekstiilejä, astioita ja turvallisuustuotteita. Matkailuautoharrastajia yhteen kokoava SF-Caravan Matkailuautoilijat ry. saapuu Caravan-messuille jakamaan tietoa turvallisesta liikkumisesta ja caravan-matkailun mahdollisuuksista. Tietoiskuissa kerrotaan muun muassa kotimaan matkailun uudesta noususta, matkan suunnittelusta ja varustelusta sekä matkailuajoneuvon hankinnassa huomioonotettavista seikoista.

SF-Caravan Lahden seudun järjestämä alan harrastajien suurin yhteistapaaminen sekä majoittautumiset läheisillä leirintäalueilla ja lähialueilla täyttävät Lahden seudun messuviikonloppuna. Lahteen ja lähiympäristöön odotetaan saapuvaksi edellisvuosien tapaan noin 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa.

Caravan-messut ovat avoinna 19. – 21. syyskuuta 2014

perjantaina klo 10 – 18
lauantaina klo 10 – 17
sunnuntaina klo 10 – 16

Lue seuraavaksi