Uutiset

Autot

Caravan 2018: Salvos

Salvos tarjoaa mahdollisuuden nauttia takkatulen loimusta myös pyörien päällä. Kotimainen hirsirakentaja tekee nyt myös helposti liikuteltavia mökkivaunuja. Niiden valmistus tapahtuu Pyhännällä.

Jarrullisen perävaunualustaisen mökin siirto onnistuu vaikka riittävän kokoisella henkilöautolla. Salvos-mökkivaunun omapaino on 2 400 kilogrammaa. Tarjolla on eri pohjaratkaisuja. Pohjan mitat ovat 6,2×2,4 metriä, joten tilaa on hyvinkin pienen rantamökin verran. Messuilla nähtiin erillisellä makuuhuoneella oleva malli. Makuuhuoneen tilalla voi olla myös sauna. Rakenne on talvilämmin isoa ulko-ovea ja lämpöikkunoita myöten. 50 millimetrin Finnfoam-eristys pitää siitä huolen. Lämmitys hoituu sähköpattereilla tai edellä mainitulla takalla. Ja tietenkin mökissä kuuluu aina olla keittiö. Salvoksen vaunumökeissä se muistuttaa enemmän kesämökin pientä keittopistettä kuin matkailuajoneuvojen vastaavaa. Ikkunapinta-alaa on paljon, joten maisemista on helppoa nauttia omalta sohvalta.


Salvos-mökkivaunu on täysin rakennuslupavapaa sekä myös katsastusvapaa. Sen voi parkkeerata pitkäksikin aikaa mukavaan paikkaan. Ja kun maisemat alkavat kyllästyttää, ei muuta kuin aisa kiinni autoon ja kohti uusia maisemia. Mökkivaunun pariksi sopii hyvin Salvoksen saunavaunu, jolloin koko ”leiri” on helposti siirrettävissä kahdella autolla. Salvos-mökkivaunu takuulla erottuu leirintäalueen vieraiden joukossa. Kuvien mökkivaunun hinta on 29 990 euroa.

 

Lue seuraavaksi