Uutiset

Autot

Caravan 2018: LMC

LMC:n vaunupuolen uutuus vuodelle 2019 on uuden pohjaratkaisun sisältävä Maestro 695 D.

LMC Maestro 695 D

Maestron pöytäryhmä makuukammarissa.

Siinä wc- ja suihkutilat sijaitsevat vaunun takaosassa, makuuhuoneen takana. Makuukammarin kulmassa oleva korkea kaappi aukeaa myös wc-tilaan, jolloin sieltä voi napata itselleen pyyhkeen tulematta makuuhuoneen puolelle. Makuuhuoneessa on nyt myös pieni pöytäryhmä istuimineen, kuten kuvassa näkyy. Keittiöryhmä on L:n muotoinen tarjoten reilusti laskutilaa. Maestro 695 D:n pituus on 8,85 metriä, joten tilaa on paljon. Makuupaikkoja on kahdesta viiteen. Vaunun paino ajokuntoisena on reilut 1 900 kilogrammaa. Vakovarusteisen Maestro 695 D:n hinta on 46 500 euroa.

 

 

 

Integroitu LMC Explorer Premium I 650 G on valmistajan uutuusmalli ensi vuodelle. I 650 G:ssä on alaslaskettava vuode etupenkkien yläpuolella. Loppu takapää onkin sitten avaraa ”hallitilaa”.

LMC Explorer Premium I 650 G

Sohvaryhmä on ajoneuvon takapäässä. Keskellä on suuri keittiö. Makuupaikkoja on kahdesta neljään ja matkustajapaikkoja neljä. Auton kokonaispituus on 6,86 metriä ja kokonaispaino noin 3 500 kilogrammaa.
Pariskuntakäytössä ”päävuode” nousee sähköisesti päiväksi ylös pois tieltä, jolloin koko auto on avaraa oleskelutilaa. Kaappitilaakin on enemmän kuin riittävästi, jota vielä suuri takakoppa täydentää. Wc-/suihkutila on heti sisäänkäynnin edessä. Mallivuoden 2019 I 650 G:ssä on aina pykälää aikaisempaa suurempi 110 kilowatin (150 hv) moottori sekä Truman talvipaketti. Perushintainen I 650 G maksaa 91 800 euroa. Reilun kahden ja puolen tuhannen euron lisäinvestoinnilla saa alleen automaattivaihteisen mallin, jolloin kulku on mukavaa ja auton käsittely ahtaissa paikoissa helppoa.

 

 

Lue seuraavaksi