Uutiset

Autot

Caravan 2017 – Kahalta uusia varusteita

Kahan osastolla oli esillä uusi hollantilainen Thetford T1090 -jääkaappi. Se on ensimmäinen erityisesti retkeilyautoihin suunniteltu kompressorikaappi.

Thetford T1090

Käyttöjännite on 12 volttia ja valmistaja lupaa akun kestoa 2,5–3,5 päivää. Tilavuus on 90 litraa ja kaapin yläosa on muotoiltu takaa viistosti siten, että kaappi voidaan asentaa mahdollisimman ylös. Alaosastaan kaappi on syvä. Pullot mahtuvat vaikka vaakatasoon. Alhaalla on kaksi vihanneslaatikkoa. Kompressorin luvataan olevan erittäin hiljainen. Öitä varten laitteessa on erityinen yötoiminto hiljaisuuden maksimoimiseksi. Oven kätisyys on vaihdettavissa.

 

Toisena uutuutena Kaha esitteli Thulen uudistuneita telineratkaisuja. Vuoden 2007-mallisiin ja sitä uudempiin Ducato/Boxer/Jumper-autoihin on nyt tarjolla entistä tyylikkäämpi ja helpommin kiinnitettävä kattotelinesarja. Se tarjoaa monipuolisen ja kestävän kiinnitysalustan monille eri lisävarusteille. Esimerkiksi poikittaisputkia pystyy siirtämään portaattomasti pituussuunnassa ja niitä voi olla katolla kerrallaan enemmänkin kuin kaksi. Kattokiskojen kiinnitys ajoneuvon olemassa oleviin kiinnityskohtiin tapahtuu ilman reikien porailua. Myös markiisin kiinnitys on helpompaa, ja sekin poraamatta. Tyylikkäät markiisin profiilin päätykappaleet viimeistelevät rakenteen ulkoasun.

 

Lue seuraavaksi