Uutiset

Autot

BUS 2014 -näyttely kerää bussikansan Poriin

BUS 2014 näyttely Porissa

Linja-autoalan perinteikäs kesätapahtuma, Linja-autoliiton liittokokous yhdessä linja-autonäyttelyn ja muiden oheistoimintojen kanssa järjestetään tänä vuonna merellisissä maisemissa Porissa.

BUS 2014 -näyttely on vuoden merkittävin alan tapahtuma Suomessa kooten paikalle niin bussialan yrittäjät ja kuljettajat sekä kalusto- ja palvelutarjoajat. Linja-autoliiton järjestämä tapahtuma sijoittuu tällä kertaa meren äärelle, Kylpylähotelli Yyteriin.

Aiemmista vuosista poiketen kalustonäyttely järjestetään tällä kertaa ainoastaan yksipäiväisenä, joskin tapahtumakokonaisuus on edelleen kaksipäiväinen. Kylpylähotelli Yyterin kokoustilaan ja paikoitusalueelle levittäytyvä näyttely on avoinna vieraille tiistaina 17.6. kello 9-17.00 välisenä aikana. Aiempien vuosien tapaan sisätiloihin sijoittuu lähinnä tarvike- ja palveluvalmistajia kalustotoimittajien esitellessä tuotteitaan ulkoalueella. 

Näytteilleasettajat tuovat paikalle jälleen laajan kattauksen ajoneuvokalustoa, joka isojen autojen kohdalla nojautuu vuodenvaihteessa voimaanastuneen Euro 6 -päästönormin mukaiseen kalustoon. Niin liikennöitsijöillä kuin kalustovalmistajilla on jo kerrottavanaan kokemuksia uuden tekniikan tuomista mahdollisuuksista ja haasteista. Ennakkotietojen mukaan näyttelyssä on mukana myös täysin uusia, ennennäkemättömiä tuotteita, joten päivämäärä kannatta merkitä kalenteriin jo nyt!

Myös Ammattiautot -lehti on mukana tapahtumassa, joten tulkaapa kertomaan osastollemme kuulumisia ja toiveita tulevaisuuden suhteen.

Lue seuraavaksi