Uutiset

Autot

Bürstner harmonian äärellä

Saksalaisvalmistaja Bürstner esittelee mallivuodelle 2018 useita mielenkiintoisia uutuuksia, joista ensimmäisenä nähdään Harmony Line –varusteversio sekä viime vuonna esitellyn Lyseo-malliston integroitu malli.

Viime vuonna Bürstner esitteli Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla Harmony-demoversion Lyseo-mallistaan. Kyse oli kokeilusta, mutta messuasiakkaiden kiinnostus oli hyvin vahvaa ja nyt valmistaja esittelee Harmony Line -varusteversion Lyseon puoli-integroituihin malleihin.

Harmony Linen tunnelman aistii jo eteisestä. Pronssin sävyinen erikoiskoristeltu lattia johdattaa oleskelutilan vaaleille nahkaistuimille, joita korostavat ornamentaaliset tikkaukset. Tilan tuntua luo myös 205-senttinen sisäkorkeus. Harmonisen kiehtova linja jatkuu keittiössä, joka tarjoilee muun muassa yläkaapistosta alas laskeutuvan kahvinkeittimen.

Pohjaratkaisuista erikoisin on Harmony Line T 744, jossa on takana monikäyttötila. Päivällä ja illalla kalustuksena on mukava sohvaryhmä, josta voi vaikka katsella televisiota. Illan pimetessä katosta laskeutuu sähköisesti kahden hengen vuode (200 x 135/125 cm).

Harmony Line –mallisto tarjoaa runsaasti vakiovarusteita, kuten himmennysominaisuudella varustetun ison kattoikkunan, XL-asunto-osan oven, matkustajan turvatyynyn, sähkösäätöiset peilit, ohjaamon manuaalisen ilmastoinnin, vakionopeuden säätimen, ESP:n luistoestolla, kromikoristeisen kojelaudan ja nahkaisen ohjauspyörän. Lisävarustelistalla on esimerkiksi kauko-ohjattu LED-valojen säädin, jonka avulla autoon voi luoda uniikin tunnelman erikseen vaikkapa päivä- ja ilta-aikaan.

Harmony Line –malliston hinnat Fiat Ducato 130 hevosvoiman moottorilla alkavat 65 800 eurosta.

Lue seuraavaksi