Uutiset

Työkoneet

BT-varastotrukit First-mallistoon

Nykypäivän hektisessä toimintaympäristössä on tärkeää käyttää oikein valittua trukkikalustoa, joka takaa tehokkaan ja nopean toiminnan. Asiakkaiden tarpeita kuuntelemalla on Toyota tuonut markkinoille First-malliston, joka pitää sisällään suosituimmilla asetuksilla ja tehtaan perusvarusteilla maustettuja trukkeja nopeaan toimitukseen.

Kaikki ohjelmaan valitut trukit tarjoavat hyvän suorituskyvyn, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja luotettavuuden. Ne sisältävät myös keskeiset varusteet täyttääkseen asiakkaiden erilaisten toimintaympäristöjen vaatimukset.

Kaikissa vastapainotrukeissa on Toyota SAS -aktiivinen ajonvakautus, joka lisää kuljettajan turvallisuutta vähentäen samalla kuljetettavien tavaroiden vaurioita. Valikoimaan nyt otettavista varasto­trukeista löytyy tehokkuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta parantava innovatiivinen BT Powerdrive -ajojärjestelmä. Heti valmiiseen mallistoon kuuluu tällä hetkellä Toyota Tonero, BT Levio W-sarja ja BT Levio P-sarja, jotka yhdessä soveltuvat moniin lastaus-, purku- ja muihin materiaalinkäsittelytehtäviin.

Lue seuraavaksi