Uutiset

Autot

Autovuokraamoketju Enterprise nyt Suomessa

Maailman suurin autovuokraamoketju Enterprise on rantautunut Suomeen. Enterprise on avannut 9 asiakaspalvelupistettä, joista yksi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Kolme kansainvälisesti tunnettua autovuokraamoa – Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental ja Alamo Rent A Car – ovat nyt rantautuneet Suomeen. Taustalla on LänsiAuto-konsernin ja maailman suurimman autovuokraamoketjun Enterprise Holdings -yhtiön välinen franchising-sopimus. Jo yli 90 maassa toimivan Enterprisen strategia on laajentaa autovuokraamoverkostoaan koko Eurooppaan sellaisten paikallisten yhteistyökumppanien kanssa, jotka ovat tunnettuja hyvästä asiakaspalvelustaan.

Suomessa on jo 9 Enterprise-asiakaspalvelupistettä, joista yksi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä. Muut asiakaspalvelupisteet LänsiAuton liikkeissä, jonne asiakkaan on helppo tulla ja ottaa esimerkiksi sijaisauto oman auton huollon ajaksi. Yli 500 vuokra-auton kannassa on niin henkilö- kuin pakettiautoja.

Suomen Enterprisen johtaja Martin Kullas on innoissaan Suomen liiketoiminnan vauhdikkaasta alusta. ”Nyt on täydellinen ajankohta esitellä Enterprise, National ja Alamo Suomessa. Yhä useampi asiakas etsii vaivatonta ja helppoa liikkumista – niin lentokentällä kuin kaupungeissakin. Auton vuokraaminen on ihanteellinen ja kestävää kehitystä tukeva ratkaisu kenelle tahansa, joka tarvitsee tietynlaista ajoneuvoa tietyssä paikassa ja tiettyyn aikaan.”

”Uusimmassa asiakaspalvelupisteessämme Helsinki-Vantaan lentokentällä on jo paljon asiakkaita muun muassa niin Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Italiasta kuin Yhdysvalloista. On hienoa olla osa suurta, erittäin tunnettua ja maailmanlaajuista organisaatiota, joka on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta”, Kullas tiivistää.

Enterprisen globaaleista franchising-sopimuksista vastaava johtaja Peter A Smith kommentoi yhteistyötä seuraavasti: ”Asiakaspalvelulupauksemme mukaisesti meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan yhtenäisen vuokra-autoratkaisun eri puolilla Eurooppaa asuville, työskenteleville ja matkustaville asiakkaillemme. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tulo Suomen markkinoille on elintärkeä osa Euroopan ja samalla koko kansainvälisen verkostomme rakentamisesta. Suomi on tärkeä ja kasvava markkina-alue niin liike- kuin vapaa-ajan matkailussa.”

Enterprisen, Nationalin ja Alamon vuokraamopalveluita käyttävät liikematkustajat ja lomamatkailijat hyötyvät myös useista kansainvälisistä kanta-asiakasohjelmista kuten muun muassa Enterprise Plus -ohjelmasta ja National Car Rentalin Emerald Club -ohjelmasta.

Lue seuraavaksi