Uutiset

Autot

Automatkailu 2020: Sami Hyypiä

Jalkapallolegenda Sami Hyypiän voi nykyisin bongata matkailuauton ratista. Turun messuilla Sami toimi Best-Caravanin mannekiininä. Ei niinkään autoja esittelemässä, vaan omalla ansiolistallaan ihmisiä paikalle houkuttelemassa.

Ammattilaisuran jälkeen mies on asettunut Suomeen ja nyt kalenterista löytyy aikaa jo vähän rentoutuakin. Jo pienenä poikana hän seurasi naapurin kaverin motocross-harrastusta. Pallo vei kuitenkin miehen tuolloin mukanaan. Moottoripyörien hän sanoo aina olleen lähellä sydäntään. Aktiiviaikana motocrossin kaltainen harrastus ei tullut kuuloonkaan, jo sopimusteknisistäkin syistä. Nyt siihen on kuitenkin mahdollisuus ja mies onkin nähty ja nähdään ensi kesänäkin motocrossin veteraanien Suomen mestaruussarjassa. Sanoopa hän aika ajoin vierailevansa moottoripyörällä myös asfalttiradan puolella. Ei hassumpaa uran jälkeistä jäähdyttelyä.

Samin mukaan matkailuauto on mitä parhain väline motocross-harrastukseen. Pyörä, varusteet ja työkalut kulkevat helposti mukana auton takatallissa. Siellä ne ovat myös siististi erillään asuin- ja oleskelutilasta. Matkailuauto on miehen mukaan erinomainen väline, sen avulla päästään kisapaikalle ja siinä voi yöpyä varikolla tai missä tahansa. Lisäksi motorhome tarjoaa suojaisan paikan lähtöjen välillä. Onnea ja menestystä siis miehelle valitsemalleen uralle. Yksi varsin menestyksekäshän on jo takana.

Lue seuraavaksi