Uutiset

Autot

Autoliitto ja Bosch Car Service takaa matkan jatkumisen

Maailman suurin itsenäinen autokorjaamo-organisaatio Bosch Car Service on laajentanut palvelutarjontaansa liikkumisturvalla, jonka asiakkaat voivat ostaa autolleen huollon yhteydessä vuodeksi eteenpäin. Palvelu varmistaa perille pääsyn matkan keskeytyessä esimerkiksi tekniseen vikaan tai vaikka polttoaineen loppumiseen. Bosch Car Service -korjaamoja on Suomessa lähes sata.

Bosch Service liikkumisturva on voimassa Suomen lisäksi yli 40 Euroopan maassa ilman autokohtaista ikärajaa. Liikkumisturva sisältää muun muassa ilmaisen puhelinnumeron, josta asiakas saa aina suomenkielistä palvelua. Matkan keskeytyessä ajoneuvo joko korjataan tien päällä tai hinataan korjaamolle. Palvelu kattaa myös renkaanvaihdon rengasrikon sattuessa, polttoaineen tuonnin sekä sijaisauton tai muun korvaavan kuljetuksen määränpäähän koko autokunnalle. Kaikki palvelut kuuluvat Bosch Service liikkumisturvan hintaan.

”Tarjoamme autoille huoltoja ja korjauksia puskurista puskuriin, ja liikkumisturva on tarjontaamme luonteva lisäpalvelu. Asiakas voi hankkia huollon yhteydessä lisäturvaa vuodeksi eteenpäin eli käytännössä seuraavaan huoltoon asti”, Aarne Reiman Boschilta toteaa.

”Uskomme, että palvelulle on kysyntää, koska autoa tarvitaan lähes jokaisessa taloudessa arjen liikkumiseen.”

Bosch Service liikkumisturvan toteuttaa Autoliitto, joka on Suomen johtava liikkuvuuspalveluiden tuottaja. Autoliiton asiakkaina on yli 30 automerkkiä sekä rahoitusyhtiöitä ja autoliikkeitä. Lisäksi Autoliitolla on oma AL-turva -jäsenyys, joka takaa niin ikään matkan jatkumisen ongelmatilanteissa. Al-turva eroaa muista palveluista siinä, että se on henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen.

”On hienoa, että myös automerkistä riippumaton huoltokorjaamoketju Bosch Car Service lähti rakentamaan kanssamme liikkuvuuspalvelua asiakkailleen. Palvelu takaa jatkuvan huolenpidon myös huoltojen välillä ja parantaa varmasti asiakasuskollisuutta”, Autoliiton liikkuvuuspalveluista vastaava Assistance-päällikkö Jonne Luomala toteaa.