Uutiset

Autot

Autokorjaamo 2023 -messut järjestetään lokakuussa

Autokorjaamoalan ammattitapahtuma Autokorjaamo 2023 -messut järjestetään 13.–14.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Alan oma tapahtuma järjestetään nyt viiden vuoden tauon jälkeen. Toimiala tarvitsee oman tapahtuman, jossa alan ammattilaiset voivat päivittää tietonsa ja tutustua laiteuutuuksiin.

Autokorjaamo 2023 -messulta korjaamoalan ammattilaiset saavat tärkeää tietoa alan kehityksestä ja uutuustuotteista. Viiden vuoden aikana alla on tapahtunut paljon ja alalle on myös tullut paljon uusia alan ammattilaisia, jotka eivät koskaan aikaisemmin ole alan ammattitapahtumassa käyneet. Autokorjaamo-ala tarvitsee edelleen uusia työntekijöitä. Autojen tekninen kehitys ja erityisesti autojen sähköistyminen edellyttävät alan ammattilaisilta uudenlaista osaamista.

”Nyt on oikea aika järjestää Autokorjaamo-messut Helsingissä. Vierailimme tammikuussa järjestetyillä alan ammattimessuilla Göteborgissa ja siellä oli tunnelma korkealla. Kävijämäärä kohosi jopa yli vuoden 2020 kävijämäärän”, kertoo liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta. ”Ammattitapahtumat ovat erittäin tärkeitä myös korjaamoalalle. Messuilla tavataan asiakkaat kasvokkain ja voidaan esitellä koneita työnäytöksissä. Rakennamme tapahtuman yhteyteen laadukkaan ohjelman, joka päivittää ammattilaisten tiedot.”

Helsingin Messukeskus järjestää Autokorjaamo-messut Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Korjaamolaitetoimittajat KLT-jaoston ja Suomen Varaosakaupan Keskusliiton kanssa.

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ja silloin Autokorjaamo-messuilla vieraili yli 5600 ammattilaista. Autokorjaamo 2023 -messut järjestetään 13.–14.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Kuvia Autokorjaamo 2018 –tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com
www.autokorjaamomessut.fi

Lue seuraavaksi