Uutiset

Autot

Autoklinikka ja Pilkingtonin yhteistyöhön

Vahinkokorjausalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka aloittaa strategisen yhteistyön Pilkingtonin kanssa. Yhteistyön avulla Autoklinikka tuo entistä laajemmat lasipalvelut tarjolle läpi koko palveluverkostonsa.

Autoklinikka kasvattaa panostustaan tuulilasitoimintaan yhteistyössä lasivalmistaja Pilkingtonin kanssa. Vuoden 2020 alusta Autoklinikan palveluverkostoon kuuluvat myös laajat lasipalvelut.

”Autoklinikka on jo merkittävä toimija tuulilaseissa, mutta jatkossa satsaamme tähän osa-alueeseen entistä vahvemmin. Kumppaninamme toimii Suomen johtava autolasitoimittaja Pilkington”, Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala kertoo.

Tuulilasivahingot ovat vahvasti kasvussa oleva vahinkotyyppi. Ilmiön takana ovat lasipinta-alojen kasvu, päästörajoitusten mukanaan tuoma lasien ohentuminen sekä Suomen teiden heikko kunto. Samalla alan vaatimukset ovat kasvaneet. Moderni tuulilasi on osa ajoneuvon kantavaa korirakennetta ja sisältää myös kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka on kalibroitava aina lasivaihdon jälkeen.

”Lasiala on Suomessa kirjava ja mukana on toimijoita laidasta laitaan. Töiden vaativuuden kasvaessa Autoklinikka on vahinkokorjauksen ammattimaisena ja valtakunnallisena toimijana luonteva taho ottamaan johtavan aseman myös tällä sektorilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Pilkingtonilla on jo laaja palveluverkosto Suomessa, ja yhdessä voimme keskittää toimintaa sekä nostaa korjauslaadun uudelle tasolle”, Puskala jatkaa.

”Sekä kuluttajille että vakuutusyhtiöille on tärkeää, että saamme kehitettyä nykyistä Pilkington Autoglass -ketjuamme laadukkaasti. Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Autoklinikan kanssa, joka on näyttänyt kykynsä ammattimaisena kumppanina. Olemmekin iloisia, että yhteistyömme laajenee ja tiivistyy entisestään”, Pilkingtonin kaupallinen johtaja Yrkka Oura sanoo.

Lue myös: St1 ja Compensate yhteistyöhön

Lue seuraavaksi