Uutiset

Autot

Autokeskus laajentaa Ford-myymäläänsä

Autokeskus Oy laajentaa Hatanpäällä sijaitsevaa Ford-myymäläänsä ja keskittyy jatkossa BMW:n, Fordin ja Nissanin myyntiin ja huoltoon. Liiketoimintakaupan myötä Autokeskus Tampereen Škoda-liiketoiminta siirtyy Veljekset Laakkonen Oy:lle syyskuun alussa.

”Luovutamme Škoda-liiketoimintamme Veljekset Laakkoselle luottavaisin mielin, sillä Laakkonen tuntee markkina-alueen entuudestaan ja toimii Škoda-jälleenmyyjänä useilla muilla paikkakunnilla”, Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen kertoo. Hän kuitenkin muistuttaa, että Škoda ei kokonaan poistu Autokeskuksen valikoimasta.

”Škodan myynti ja huolto jatkuvat totuttuun tapaan Autokeskuksen Airportin toimipisteessä Vantaalla. Haluan kiittää kaikkia Tampereen alueen Škoda-asiakkaitamme luottamuksesta ja toivotan Tampereen Škoda-liiketoiminnalle menestystä”, Koskinen jatkaa.

Autokeskuksen ja Laakkosen liiketoimintakauppa on jatkoa kesäkuussa toteutetulle Autokeskuksen ja Vehon väliselle liiketoimintojen siirrolle. Silloin Autokeskus oli ostajana, ja kaupan kohteena oli Ford-edustus.

”Nyt saamme kaivattua lisätilaa. Aloitamme nyt uudistustyöt, ja pian voimme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistettuun Ford-myymäläämme”, Karri Koskinen toteaa.

LUE MYÖS MAN TGE-alusta täydentää ProCaravanin valikoimaa

Lue seuraavaksi