Uutiset

Autot

Apupoika Anterot ja Aputyttö Annukat liikenteeseen

Kesätyöpaikka vailla vertaa -kampanja tarjoaa Ivana Helsingille ja Kuopion Sataman Kehittämisyhdistys ry:lle Aputyttö Annukan ja Apupoika Anteron autoineen kahden kuukauden ajaksi. Kaksi kiertävää kesätyöntekijää autoineen ovat varattavissa yritysten ja yhteisöjen lyhytkestoisiin kuljetustarpeisiin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Volkswagen-hyötyautojen palkkaamat Apupoika Anterot ja Aputyttö Annukat ovat aloittaneet kesätyönsä. Kesällä 2014 kesätyökampanja uudistui siten, että kesäapulaisia palkattiin yhteensä neljä. Kaksi heistä, Mia Starck ja Eero Holopainen palkattiin kiinteästi kesätyöhön kahdelle pienyritykselle, jotka tänä vuonna ovat Ivana Helsinki ja Kuopion Sataman Kehittämisyhdistys. Toiset kaksi, Mirka Kolkka ja Joni Saikanmäki toimivat kiertävinä kesäapulaisina yritysten ja yhteisöjen lyhytkestoisissa kuljetustarpeissa pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Apupojat saivat tänä kesänä alleen Volkswagen Transporterit, Aputytöt taasen ajelevat Volkswagen Caddyilla. Yhteistyökumppanina Apupoika Anteroiden ja Aputyttö Annukoiden liikkuvan työn mahdollistamisessa on tänä vuonna DNA Business.

Anteron ja Annukan varaaminen onnistuu helposti internetissä olevalla varauslomakkeella myös mobiilisti. Näkyvyyttä pienyritysten ja yhteisöjen varattavissa oleville kesäapulaisille tuo kesätyökampanjan yhteistyökumppani Radio Rock, jossa Jone Nikula ja Kesäpojat valitsevat lähetykseen tulleiden puhelinsoittojen perusteella parhaiten perustellut pyynnöt ja tekevät perjantaipäivien varaukset.

Apupoika Anteron ja Aputyttö Annukan kesää voit seurata muun muassa Facebookissa.

Lue seuraavaksi