Uutiset

Autot

Älypuhelin ja viivakoodinlukija ovat korvaamattomia työkaluja kuljetusalan ammattilaisille

Kuljetusalalla toimitusten nopeudesta on tullut yhä tärkeämpää. Lähetysten nouto, kuljetus ja luovutus on oltava sujuvaa ja nopeaa. Osoitteiden etsiminen, viivakoodien lukeminen ja papereiden täyttäminen vievät turhaan kallisarvoista työaikaa.

Kuljetusalan mullistavassa Zebra TC25 -älypuhelimessa on sisäänrakennettu viivakoodinlukija. Siksi se on erinomainen liikkuva työkalu esimerkiksi varasto- ja kuljetuskäyttöön. Sen avulla on helppo skannata viivakoodeja ja käyttää älypuhelinsovelluksia samaan aikaan Suomen haastavissa olosuhteissa. Kunnollinen viivakoodinlukija on myös tavallista kameraa huomattavasti tarkempi ja nopeampi. 

Zebra TC25 -älypuhelimessa on paljon merkittäviä etuja kuluttajien älypuhelimiin, tablettilaitteisiin tai kynään ja paperiin verrattuna. Kuljetusalan ammattilaiset arvostavat kestävää rakennetta ja koko työpäivän kestävää akkua. Älypuhelin kestää vettä, pölyä, iskuja, kuumuutta ja kylmää, koska se on tehty armeijatason tiukkojen suojastandardien mukaisesti. Se on myös riittävän tehokas uusimpiinkin yrityssovelluksiin, työn seurantaan, navigointiin ja viestintään. Näin työntekijät ovat tavoitettavissa koko ajan.

”Zebran laitteet ovat osoittautuneet erityisen luotettaviksi ja nopeiksi”, kommentoi Kaukokiidon ICT-tukitiimin Petri Virkkala. ”Zebra mahdollistaa Kaukokiidon lähetysten reaaliaikaisen käsittelyn ympäri Suomen. Tiedon mukana kuljettamisen merkitys kasvaa edelleen, joten toimiva päätelaite on tärkeä palanen Kaukokiidon toiminnassa.”

Zebra TC25 sopii tietysti myös hyvin siisteihin sisätöihin ja kotikäyttöön. Esimerkiksi laskuissa olevien viivakoodien luku sujuu nopeasti ja vaivatta haastavissakin paikoissa. Älypuhelin käyttää Android Nougat -käyttöjärjestelmää, joten siihen voi ladata samat sovellukset kuin tavallisiin kuluttajapuhelimiinkin.

Zebra TC25 toimii myös radiopuhelimen tavoin nappia painamalla. Näin pikaviestintä onnistuu nopeasti Zebra-puhelinten välillä keskenään sekä lisäksi iPhone-, iPad- ja Android-mobiililaitteiden välillä.

Älypuhelimeen on valmiiksi ladattu Zebra DataWedge -sovellus, jolla viivakoodeja voi lukea ja siirtää suoraan olemassa oleviin sovelluksiin ilman uudelleenohjelmointia. Zebraan voi lisäksi hankkia Zebra OneCare SV- ja LifeGuard for Android -palvelu- ja tietoturvapaketit, jotka pidentävät laitteen käyttöikää, parantavat tietoturvaa ja säästävät siten kokonaiskuluissa.

Zebra tarjoaa myös täydellisen valikoiman lisävarusteita, joihin kuuluvat käsihihna, kotelo, paikalleen napsahtava lisäakku, käden rasitusta vähentävä liipaisukahva ja usean laitteen lataustelineet.

Älypuhelimen ja viivakoodilukijan yhdistävä Zebra TC25 ja ilman 4G-puhelinominaisuutta toimiva Zebra TC20 ovat nyt saatavana Suomessa. Laitteiden suositushinnat alkavat 499 eurosta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lue seuraavaksi