Uutiset

Autot

Aluca-huoltoautokalusteet kahdeksan vuoden takuulla – VanPro varustelee yksilöllisesti

VanPron edustamat Aluca-kalusteet ovat vakuuttaneet maamme huoltoautoja käyttävän asiakaskunnan. VanPron Mika Kaseva korostaa alumiinin keveyttä, kestävyyttä sekä kustannustehokkuutta vaativissa työtehtävissä.

 

VanPro Oy on viime vuonna perustettu oululainen yritys, jonka päätoimintana on Aluca-huoltoautokalusteiden maahantuonti, myynti ja markkinointi. Vajaan vuoden aikana yritykselle on muodostunut jo kuuden jälleenmyyjän verkosto kautta Suomen ja asennuksista vastaavia yrityksiä on tasaisesti kautta maan. Nopean kasvun taustalla on emoyhtiönä toimivan oululaisen Autovarustamo Van Center Oy:n vankka kokemus ajoneuvovarustelusta ja sitä kautta valmiina oleva huippuluokan yhteistyöverkosto.

Aluca on saksalainen huoltoautokalusteiden edelläkävijä, jonka tuotteiden laadukkuus ja suosio perustuvat alumiinin käyttämiseen sekä innovatiiviseen suunnittelutoimintaan. Alumiinin käytön kautta Alucan varustelukokonaisuudet ovat erittäin kevyitä ja näin ajoneuvon hyötykuorma säilyy korkeana. Samalla luonnollisesti myös polttoainetaloudellisuus paranee. Keveydestä huolimatta Alucan kalusteet ovat erittäin kestäviä, mistä vakuuttavana todisteena toimii kalusteille myönnettävä kahdeksan vuoden takuu. Lujuuden ansiosta Alucan tuotteet on suunniteltu helposti siirrettäviksi ajoneuvosta seuraavaan ja samalla niiden räätälöinti automallin mukaan onnistuu helposti. Laadusta kertoo myös korkea turvallisuuden taso ja Aluca-tuotteilla onkin kaikki Saksan tärkeimmät turvallisuussertifioinnit.

Yli tuhat variaatiota

Alucan huoltoautokalusteet tekevät Ford Transitista monipuolisen liikkuvan asennustoimipisteen. Tässä ratkaisussa mukaan kuuluvat esimerkiksi runsas vetolaatikosto, pitkän tavaran hylly, kaasupulloteline, työpöytä sekä useita liukulavetteja.

VanPro tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen erittäin yksityiskohtaiset, juuri hänen työtehtäviinsä soveltuvat varusteluratkaisut ammattitaitoisen suunnittelupalvelun kautta. VanPron Mika Kasevalla on yli 15 vuoden kokemus huoltoajoneuvoalasta ja tätä kautta vankka tietämys siitä miten ajoneuvo optimoidaan yksilöllisesti toimivaksi kokonaisuudeksi. ”Tarjolla on monipuolisia valmiita merkkikohtaisia moduulipaketteja, mutta jos niistä ei löydy sopivaa, niin 3D suunnitteluohjelmalla saamme tehtyä jokaiselle käyttäjälle parhaiten toimivan kokonaisuuden.

Alumiini taipuu käytännössä mihin vaan, joten muokkaus on helppoa myös mittatilaustasoilla. Alumiinin monikäyttöisyyden ansiosta hintataso pysyy kuitenkin hallinnassa myös kaikkein vaativimmissa kokonaisuuksissa”, kertoo Kaseva.

Yhdisteltävyys tuo toimivuutta

Aluca dimension2 -mallisarjassa hyödynnetään erityisesti tavaratilan alaosia. Tätä kautta tilankäyttö optimoidaan ja tarvittaessa jäljelle jää edelleen laaja tasainen pohja-alue.

Alucan vahvuutena on myös kaikkien varustelun osien sovitettavuus toisiinsa. ”System Aluca on ns. perinteinen kalustesarja, jonka monipuolisuus riittää useimpiin tarpeisiin. Erikoisuutena kannattaa mainita esimerkiksi 1500 mm leveät vetolaatikot, jotka kertovat malliston yksilöitävyydestä. System Alucan rinnalle on nyt tuotu täysin uusi, hyvin pitkälle kehitetty Aluca dimension2 -mallisarja, jossa on kiinnitetty erityishuomiota tavaratilan alaosan hyötykäyttöön. Tarjolla on ulosvedettäviä laatikostoja eri korkeuksilla, leveyksillä ja pituuksilla. Saatavana on jopa 705 milliä leveä laatikosto 1640 millin pituudella, joka tekee pakusta tai lavakatteella varustetusta avolavasta todellisen tilaihmeen. Luonnollisesti kaikki dimension2-kalusteet voidaan yhdistää System Alucan ratkaisuihin saumattomasti”, korostaa Kaseva.

Miljoonalaatikostot sekä työkalusalkut ovat monelle tärkeitä ominaisuuksia ajoneuvossa. Alucan työkalusalkun tila on suunniteltu yleisimpien työkalumerkkien mitoitusten mukaisesti.

VanPron ja Alucan saumattoman yhteistyön ansiosta toimitukset ovat todella nopeita ja yksilöllisetkin kokonaisuudet saadaan asiakkaalle alle kahdessa viikossa. ”Asennukset hoituvat yhteistyökumppaneidemme kautta, mutta kunhan osaamista löytyy, voi asiakas hoitaa asennukset myös itse”, vinkkaa Kaseva.

VanPro rakentaa kokonaisuudet

Vaikka merkittävä osa VanPron toiminnasta koskee huoltoautokalusteita, on yrityksellä tarjota autoilijalle kokonaisvarustelupaketteja. ”Suunnittelupalvelumme koskee myös muuta varustelua ja voimme rakentaa asiakkaille tyylikkäät ja toiminnallisuutta lisäävät ratkaisut nopeasti ja kustannustehokkaasti. Huoltokalusteiden lisäksi voimme asentaa esimerkiksi vaneroinnit, lisävalot, valoraudat sekä lämmitysjärjestelmät. Kerralla kuntoon -periaatteella kaikki saadaan valmiiksi nopeasti ja asiakasta miellyttävään hintaan. Meillä on myös toimivat suhteet useisiin leasing-yhtiöihin, joten VanPro-ratkaisut ovat saatavilla myös liisauspuolelle”, lisää Kaseva.

VanPron edustamien Truckman-lavakatteiden avulla avolava muuntuu tyylikkääksi ja tehokkaaksi kuljetusyksiköksi, jossa arvokkaat tavarat kulkevat mukana turvallisesti katseilta piilossa.

VanPro on aloittanut myös laadukkaiden Truckman-varusteiden maahantuonnin ja valikoimaan kuuluu runsaasti erityisesti pick up -puolen tuotteita, kuten lavakatteita sekä lavapinnoitteita. ”Kuten Alucan niin myös Truckmanin tuotteet ovat saatavilla kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Valikoimaamme täydentävät vielä Steeler-valoraudat sekä kaksikäyttöautojen komponentit, kuten lisäistuimet. Periaatteenamme onkin tehdä kaikki asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja asennukset suoritetaan yhden pysähdyksen taktiikalla. Toimintatapa on ensimmäisen vuoden perusteella osoittautunut onnistuneeksi ja menestys on ollut mainio. Tämän ansiosta etsimme edelleen niin jälleenmyyjiä ja asennuspisteitä taataksemme toiminnan kehityksen myös jatkossa”, päättää Kaseva.

Lue seuraavaksi