Uutiset

Autot

Altas osaa matalalattia-autot

Altas, Hannover, 2014

Turkulaisen Bussikauppa.fi:n tuotevalikoimaan lukeutuva Altas esitteli messuilla niin vaativaan käyttöön rakennettuja turistiautoja kuin käyttäjien suosioon ajettuja Cityline L -matalalattia-autoja. Jari Mäen mukaan palvelu- ja kaupunkiliikenteessä käytettävien, kooltaan pienten matalalattiabussien suosio lisääntyy jatkuvasti Suomessa, mikä on pitänyt Mäen kiireisenä.

”Kesällä 2013 tapahtuneen ensiesittelyn jälkeen olemme myyneet Suomeen jo parisenkymmentä keskimatalalla lattiarakenteella varustettua Mercedes-Benz Sprinteriä”, kertoo Mäki Hannoverissa. Mäen mukaan liettualaistoimijan vahvuutena on korkea laatutaso yhdessä edullisen hintatason sekä asiakaskohtaisten räätälöintimahdollisuuksien kanssa.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme aiempaa parempaa palvelua, mutta myös laajemman tuotevalikoiman. Omalta osaltaan tuotevalikoiman laajentamisessa auttoi matalalattia-autojen kysynnän lisääntyminen”, valottaa Altaksen Edvardas Radzevičius syitä matalalattia-autojen tuotannon aloittamiselle.

”Altas on vastikään investoinut myös tuotantotiloihin, jotka antavat mahdollisuuden tuotannon kasvattamiseen ja läpimenoaikojen lyhentämiseen. Tänä vuonna valmistamme noin 270 autoa, tavoite ensi vuodelle on 350 auton tuntumassa”, kertovat Altaksen Edvardas Radzevičius (vas) ja Jari Mäki.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi