Uutiset

Autot

24Rentille 100 Renault henkilö- ja tavara-autoa

24 Rent

24 Rental Network Oy ja Autoverkkokauppa.com ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen koskien Renault henkilö- ja tavara-autojen toimittamista. Sopimuksen yhteisarvo on verollisin vähittäismyyntihinnoin yli 3,1 miljoonaa euroa.

”Yhteistyökuvion rakentaminen digitaalisia järjestelmiä hyödyntävän 24Rentin kanssa oli erittäin mielenkiintoista, sillä molempien yritysten tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisimman helppo ja joustava asiakaskokemus”, sanoo Autoverkkokauppa.com myyntijohtaja Kari Wikholm. ”Merkkinä Renault sopii tähän yhteistyöhön täydellisesti, sillä malliston eri lisävarusteiden antama lisähyöty tukee digitaalista asiakaskokemusta”, jatkaa Wikholm.

24 Network Rental Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen kertoo, että 24Rent vastaa hankinnalla voimakkaasti kasvavaan yhteiskäyttöautojen kysyntään ympäri Suomea.

”Olemme sitoutuneet uusien liikkumispalvelujen tuottamiseen ja julkisen liikenteen täydentämiseen autojen yhteiskäytöllä. Sujuva liikenne kuuluu kaikille suomalaisille ja haluamme edesauttaa sitä myös pk-seudun ulkopuolella. Digitaalinen hankintakanava sopi hyvin toimintamalliimme ja koko prosessi sujuikin poikkeuksellisen vaivattomasti.”

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka 24Rent yhteiskäyttöautopalvelulle on myönnetty Suomalaisen työn liiton avainlipputunnus. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yhteiskäytössä olevia 24Rentin paketti- ja henkilöautoja on tarjolla lähes 20 paikkakunnalla, yli sadassa noutopisteessä.

Autoverkkokauppa.com on Bassadone Automotive Nordicin omistama tytäryritys ja palvelee asiakkaita Konalassa Helsingissä sekä myös verkossa.

Lue seuraavaksi