Uutiset

Autot

24Flex-palvelu täydentää julkista liikennettä

Yhteiskäyttöautot tukevat julkista liikennettä tarjoamalla joustavaa liikkumista. Uusi 24Flex-palvelu tuo ensimmäisenä Suomessa asiakkaiden ulottuville rajoittamattoman käyttömäärän konseptin.

Mobility as a service -palvelut tähtäävät joustavaan julkiseen liikenteeseen, jossa palvelupakettiin on niputettu eri kulkuvälineitä ja liikennemuotoja. Palvelun asiakkaat saavat maanlaajuisesti rajoittamattoman käyttömäärän kiinteään kuukausihintaan ilman erillisiä käyttömaksuja tai polttoainekuluja. “Kuukausipaketit ovat kuluttajille tuttuja ja helposti lähestyttäviä palveluja – samalla periaatteella toimii kuntosalijäsenyys tai HSL:n kuukausikortti”, kertoo 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen, jonka mukaan jakamistalouden markkinat kasvavat 25 prosentin vuosivauhtia.

Yksi jakamistalouden muodoista on yhteiskäyttöauton hyödyntäminen. Aktiivisessa käytössä oleva yhteiskäyttöauto vähentää merkittävästi ympäristökuormitusta ja helpottaa kaupunkien liikenne- ja pysäköintisuunnittelua yksityisautoihin verrattuna. Auton omistamisen kustannukset kasvavat vuosittain ja erityisesti kaupunkien keskustoissa parkkipaikat ovat kiven alla. Yhteiskäyttöautoilijan ei tarvitse huolehtia lainkaan auton ylläpidosta tai kustannuksista.

“Halusimme helpottaa asiakkaidemme elämää joustavalla palvelulla sekä tuoda markkinoille vakavasti otettavan, julkista liikennettä täydentävän liikkumispalvelun. Asiakaspalautteidemme mukaan olemme ylittäneet odotukset jo yli 33 000 vuokrauksessa. Tulemme myös jatkamaan toimialamme uudistamista ja aiomme lähitulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme entistä ekologisempia liikkumisratkaisuja tuomalla palvelumme asiakkaidemme työpaikoille ja koteihin”, innostuu Hänninen.