Uutiset

Työkoneet

OP System laajentaa valikoimaansa

OP System panostaa edelleen vahvistaakseen asemaansa yhtenä Pohjoismaiden suurimmista kierrätys- ja materiaalinkäsittelykoneiden toimittajista sisällyttämällä Steinertin tuotteet valikoimaansa koko Pohjoismaissa. Steinert, joka on maailmanlaajuinen johtaja magneettisessa erottelussa ja anturipohjaisessa lajittelussa, tarjoaa OP Systemin mukaan huippumoderneja ratkaisuja, jotka tehostavat kierrätysprosesseja ja parantavat resurssien hyödyntämistä.

Tuomalla Steinertin tuotteet valikoimaansa, OP System voi tarjota asiakkailleen uusinta teknologiaa ei-rautametallien erottelussa. Steinert EddyC -sarja on suunniteltu erottamaan tarkasti juuri ei-rautametalleja, kuten alumiinia, kuparia ja messinkiä, jätteistä ja kierrätysmateriaaleista. Nämä erottimet ovat välttämättömiä yrityksille, jotka haluavat maksimoida kierrätyksen ja vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota Steinertin pyörrevirtaerottimia asiakkaillemme”, sanoo Timmy Zackrés, OP System Pohjolan toimitusjohtaja.

”Steinert tunnetaan laadustaan, teknisestä innovaatiostaan ja luotettavuudestaan. Heidän Eddycurrent-teknologiansa avulla voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan uusia tehokkuuden ja kestävyyden tasoja heidän kierrätysprosesseissaan.”

Timmy Zackrés

Steinert-pyörrevirtaerottimet yhdistävät valmistajan mukaan kehittyneen teknologian ja kestävän rakenteen varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

”Niiden muotoilu ja säädettävät parametrit tekevät niistä joustavia ja mukautuvia erilaisiin materiaaleihin ja prosesseihin, mikä tekee niistä korvaamattoman työkalun sekä pienille että suurille kierrätyslaitoksille”, kertoo valmistaja.

Tuomalla Steinert-tuotteet valikoimiinsa OP System vahvistaa sitoutumistaan tarjota markkinoiden parhaita ratkaisuja materiaalien erotteluun ja kierrätykseen.

”Odotamme innolla yhteistyötä asiakkaidemme kanssa näiden teknologioiden käyttöönotossa ja kestävän sekä resurssitehokkaan tulevaisuuden edistämisessä. Yhteistyösopimuksellamme voimme myydä Suomessa EddyC MOVE -semimobiilia pyörrevirtaerotinta ja muita tuotteita, jos ne liittyvät isompaan toimituskokonaisuuteen”, päättää Zackrés.




Lue seuraavaksi