Uutiset

Kuljetuskalusto

Stadin Mörinät 2024 lähestyvät: Ekeri Oy

Sivusta-avattavien perävaunujen, ja kuorma-auton päällirakenteiden valmistaja Ekeri Oy panostaa voimakkaasti myös kotimaan toimintoihin, ja syyskuun alussa Tuusulan Huoltotielle avattiin uudet toimitilat sekä myynnille että varaosatoiminnoille. Ekeri onkin mukana Stadin Mörinöissä ja Tuusulaan kannattaa tulla tutustumaan yrityksen kattavaan palvelutarjontaan.

Tuusulan toimipistettä suunniteltaessa huomioitiin tarkoin alan yrittäjien tarpeet, ja varaosavalikoima onkin rakennettu vastaamaan alan tarpeeseen erittäin tarkoin. Tuusulasta saatavana kaikki Ekerin tärkeimmät varaosat ja tarvikkeet suoraan hyllystä ja harvinaisemmin tarvittavat osat saadaan tehtaalta todella nopeasti. Lisäksi valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Tylliksen, Närkon ja Alucarin yleisimmät varaosat.

Myyntipuolella esillä on monipuolinen kattaus esimerkiksi FNA- ja FRC-luokiteltuja yksiköitä. Vuokravalikoimassa on puolestaan Ekerin, Tylliksen ja Kögelin yksiköistä ja kaikki kuljetusyksiköt vuokrataan kiinteään hintaan, joka käsittää kaikki kulumisesta aiheutuvat kulut.

Tapahtuman ajan kaikki varaosat ovat saatavilla -15% tarjoushintaan! Tervetuloa!

Stadin Mörinät 27.9. klo 9-17 ja 28.9. klo 9-15

Lue seuraavaksi