Uutiset

Kuljetuskalusto

Jyrki Kaaretkoski Skuba Suomen organisaatioon

Jyrki Kaaretkoski

Jyrki Kaaretkoski on nimitetty Skuba Suomi Oy:n vahvuuteen nimikkeellä aktiivinen myyntipäällikkö. Pitkään alalla toimineella Kaaretkoskella on vankka kokemus sekä kotimaisesta että kansainvälisestä raskaan kaluston varaosakaupasta.

”Hieman epätyypillinen tehtävänimikkeeni on herättänyt kysymyksiä, mutta ei, ei meillä passiivisia myyntipäälliköitä suinkaan ole. Tehtävänimike on suomennos englanninkielisestä ilmaisusta Country Active Sales Manager. Käytännössä se tarkoittaa, että olen Skuba Suomen myyntihenkilöstön esimies, ei sen ihmeellisempää”, Jyrki Kaaretkoski kertoo.

Skuba Group on toiminut Euroopassa jo yli 30 vuotta, ja Suomessakin vuodesta 2005, joten ensi vuonna on juhlavuosi. Suomessa toimipisteitä on yhdeksän, 19 Euroopan maassa yhteensä 190. Skuballa on myynnissä kattavasti tunnettujen ja arvostettujen valmistajien laadukkaita varaosia ja tarvikkeita raskaaseen kalustoon. Verkoston laajuus ja suuret myyntimäärät tarkoittavat suuria hankintaeriä, jolloin tuotteiden hintataso saadaan pidettyä loppukäyttäjälle asti edullisena.

”On hienoa päästä tekemään työtä kaikkien näiden tunnettujen tuotemerkkien parissa”, Kaaretkoski sanoo päätteeksi.


Lue seuraavaksi