Uutiset

Työkoneet

Uusi Engcon-tartuntakoura rautateille

Engcon julkisti vuonna 2012 vankan rautatiekäyttööön tarkoitetun tartuntakouran. GR20RR oli erityisesti ratapölkkyjen ja rautatiekiskojen käsittelyyn suunniteltu integroitu tartuntakoura. Nyt neljän vuoden jälkeen on aika julkistaa tästä tartuntakourasta päivitetty versio. Tämän uuden mallin nimi on GR20R2. Se tekee valmistajan mukaan kaivukoneesta tehokkaamman yhdessä Engconin kauhanpyörittäjien kanssa.

Uuden GR20R2:n tarttujan pihtiosat ovat entistä vahvemmat. Ne ovat valmistettu kulutusteräksestä, jonka Brinell-kovuus 400 takaa pitkän käyttöiän. Tarttujan pihtiosat on lisäksi varustettu tukipalalla, joka edistää kuorman vakaata käsittelyä. Kourasylinterien putkien seinämiä on vahvistettu, mikä mahdolistaa suuuremmat hydraulipaineet.

”Päivitykset perustuvat asiakkaidemme näkemyksiin ja toiveisiin”,  kertoo Engcon Groupin kehityspäällikkö Fredrik Jonsson.

Tartuttavien kohteiden käsittelyn helpottamiseksi tartuntakouraa on edelleen käännetty alaspäin 42 asteeseen.

GR20R2 on sovitettu Q-Safelle, Engconin työlaitteiden turvakiinnikkeelle. Siksi se voidaan varustaa myös automaattisella EC-Oil-öljyliitännällä, johon voidaan automaattisesti kytkeä hydraulisia työlaitteita, kuten raiteentukemislaite, pölkkyjen asettaja, puutavarakoura ja maantiivistäjä jne.

Engcon ilmoittaa, että GR20R2 korvaa aikaisemman mallin välittömästi. OP.

Lue seuraavaksi