Uutiset

Työkoneet

Saksalaiset suurtehorumpuhakkurit

Albach Silvator 2000 rumpuhakkuri on integroitu kumilaakereilla vakaasti alustaan jotta syöttöpöydälle syöttäminen tapahtuu optimaalisesta korkeudesta. Epsilon Palfingerin tuilla varustettu nosturi takaa hakkurille tarvittavan vakauden ja tukevana pysymisen.

Rumpuhakkurissa on 12 kiertosymmetrisesti asennettua terää, jotka tekevät sujuvan ja voimaa säästävän leikkauksen. Terän ja vastaterän väliä voi säätää tarpeen mukaiseksi. Vastaterä taittuu automaattisesti pois sen ylirasittuessa ja vähentää näin laitteen kulutusta.

Rumpuhakkurin Hardox-kulutuslevyt ovat vaihdettavissa ja niitä voi käyttää kahteen kertaan. Erikseen Albach Silvatoriin kehitetyt puristusvalssit ja sivuvalssit takaavat tasaisen toiminnan. Koneen kaikki syöttöyksiköt on säädettävissä ja huoltovapaita.

Kuljettajan työmukavuutta varten suurtehohakkurissa on ergonominen ja jousitettu hytti sekä ilmastointi, lämmitys, puhallin ja kääntyvä istuin. Hytistä, joka on mahdollista nostaa 3,5 metrin korkeuteen, on hyvä näkyvyys joka suuntaan. Korkealle nouseva hytti helpottaa työtä hankalissa olosuhteissa.

Kaikki Albach Silvator koneet ovat CE-merkittyjä ja vakiovarusteisiin kuuluu keskusvoitelujärjestelmä.

Lue seuraavaksi