Uutiset

Työkoneet

Rototilt R9 30-40 tonnin kaivukoneisiin

Uusi kallistuva kauhanpyörittäjä Rototilt R9 avaa 30-40 tonnin kaivukoneille aivan uuden maailman. Rototilt R9 on jättiläinen, joka tekee valmistajansa mukaan todella suurista kaivukoneista joustavia ja väkivahvoja.  

”Tällä uudella mallilla on aivan ylivoimainen suorituskyky, ja siksi se tekee todella suurista kaivukoneista vielä tehokkaampia”, lupaa tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström. Voimakas kauhanpyörittäjä kehittää 500 kilonewtonmetrin murtomomentin. Sen aivan uusi hydrauliikka mahdollistaa suuret virtaukset ja siinä on vahva kierukkavaihde kahdella hydraulimoottorilla, joten sen luvataan kestävän suuria rasituksia ja tuottavan maksimaalisen vääntömomentin.

”Rototilt R9 mahdollistaa myös paljon fiksuja toimintoja sisältävän älykkään ICS-ohjausjärjestelmän ja SecureLock™-turvalukon käytön. Secure Lock –turvalukko takaa työlaitteen pysymisen aina paikallaan. Rototilt R9:ssä on myös ILS-keskusvoitelu (Innovative Lubrication System). Uskomme, että aika on erittäin kypsä kauhanpyörittäjien käyttämiselle entistä suuremmissa kaivukoneissa. Luonnollisesti yhdessä koetellun ICS-ohjausjärjestelmämme ja SecureLock -turvalukon kanssa”, Sven-Roger Ekström lisää.

Rotilt R9:n paino on noin 1 400 kiloa.

Lue seuraavaksi