Uutiset

Työkoneet

Realmachinery Oy vahvistaa After Sales -organisaatiotaan

Täyden palvelun konetalo RealMachinery Oy jatkaa kasvuaan. Erityisesti After Sales -toiminnot ovat konsernin tämän vuoden painopistealueena, ja tätä osa-aluetta vahvistamaan RealMachinery on hankkinut OK-Konehuolto Oy:n koko osakekannan suunnatulla osakeannilla 4.9.2019. 

OK-Konehuolto osaksi Realmachinery-Konekonsernia.

Yrityshankinnalla RealMachinery-konekonserni saa lisäresursseja koneiden huoltoon sekä osaavaa henkilökuntaa vahvistamaan nykyistä huolto- ja korjaamo-organisaatiota. Konekonsernin huolto- ja korjaamopalveluissa on yrityskaupan myötä yli 100 ammattitaitoista työntekijää palvelemassa asiakkaita entistäkin paremmin ja asiakaslähtöisemmin.

OK-Konehuolto on perustettu vuonna 2016 Järvenpäässä ja toimii entisessä Valmetin konepajassa. OK-Konehuollon palveluihin kuuluvat monipuoliset koneiden huolto- ja korjaustyöt sekä päälli- ja lavarakennus. Lisäksi yritys on erikoistunut nostureiden puomihitsauksiin sekä suurkonekaluston korjauksiin.

OK-Konehuolto tuo RealMachineryyn mm. murkaus-, nostin- ja trukkipuolen osaamista.
”Tavoitteena on RealMachineryn asiakaskunnan kasvattaminen huolto- ja korjaamomarkkinoilla”, kertoo RealMachineryn toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila.
”OK-Konehuolto valmistaa myös päällirakenteita, kuten Talma-maansiirtolavoja. Keskitämme jatkossa päällirakentamisen toimintoja OK-Konehuollon palveluvalikoimaan”, lisää Uusi-Marttila.

RealMachinery Oy on nimittänyt huolto- ja korjaamoliiketoiminnan johtajaksi Pekka Lehtisen (vas.). Kuvassa myös Mikko Uusi-Marttila.

OK-Konehuollon toimitusjohtajana jatkaa Verneri Ovaska, jonka yhtenä tehtävänä on myös vahvistaa konekonsernin After Sales -myyntiä Suomessa. OK-Konehuollon osakkaista, Kalle Kottari, tuo puolestaan kenttähuollon ja teknisen tuen asiantuntemusta RealMachinery-konserniin. Verneri ja Kalle ovat suunnatun osakeannin kautta RealMachineryn henkilöomistajia ja jatkavat yrityksen kehittämistä entisen tapaan. OK-Konehuollon alkutaipaleen mahdollistaneet Pekka ja Pasi Salonen keskittyvät jatkossa ydinliiketoimintaansa eli Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy:n liiketoimintaan ja yhteistyö jatkuu yritysten välillä.

Yrityshankinnan lisäksi RealMachinery Oy on nimittänyt huolto- ja korjaamoliiketoiminnan johtajaksi Pekka Lehtisen 2.9.2019 alkaen. Pekka on työskennellyt usean vuoden ajan jälkimarkkinoinnin johtotehtävissä työkoneiden toimialalla ja tuo mukanaan vahvaa osaamista After Sales -toimintoihin ja niiden kehittämiseen valtakunnallisesti.

 

LUE MYÖS: RealMachineryn Turun toimipisteen avajaiset viikon päästä

 

 

Lue seuraavaksi