Uutiset

Työkoneet

Rastar Oy tarjoaa varaosien lisäksi myös huoltopalvelut Hitachi-koneisiin

Suomen Erikoishuolto Oy:n Jari Mäkipää huoltoautoineen ja Rastar Oy:n Kari Liimatta monipuolisen varaosa- ja tarvikevaraston myötä palvelevat Hitachi-koneiden omistajia nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Rastar Oy on palvellut maarakennuskoneyrittäjiä varaosapuolella jo vuodesta 1989. Reilu vuosi sitten yrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos, jolloin Kari Liimatta aloitti isänsä Seppo Liimatan perustaman yrityksen vetäjänä ja kehittäjänä. Karilla on 18 vuoden kokemus raskaan maansiirtokaluston varaosapuolelta sekä vieraan palveluksessa että omassa yrityksessä.

Tähänkin asti Rastar Oy on palvellut asiakaskuntaansa ”viimeisen päälle” opastaen asiakkaitaan hankkimaan kaikki korjauksissa tai huolloissa tarvittavat osat ja työkalut samalla kerralla, jotta työ sujuisi nopeasti ja kone saataisiin mahdollisimman pian töihin.

Kokonaisvaltaiset huolto- ja korjauspalvelut

Jatkossa Rastar Oy:n Kari Liimatan tarkoitus on luoda toimiva huoltopalveluverkosto, jolloin asiakas saa samasta paikasta varaosien lisäksi vielä työn suorittajankin eli täyden palvelun. Toiminnan kehittely alkoi noin vuosi sitten varaosa-asiakkaiden puolelta saadun palautteen ansiosta.

Ensimmäinen Rastar Oy:n yhteistyökumppani on Suomen Erikoishuolto Oy, joka toimii Hyvinkäältä käsin koko Etelä-Suomen alueella. Suomen Erikoishuolto Oy:n omistajalla Jari Mäkipäällä on myös pitkä, 15 vuoden kokemus ja erikoisosaaminen erityisesti Hitachin maarakennuskoneista samoin kuin Rastar Oy:n Kari Liimatalla.

Jari Mäkipään huoltoautosta löytyy lähes kaikki Hitachi-maarakennuskoneiden huolto- ja korjaustöissä tarvittava kalusto, työkalut, testerit ja ilmastoinnin huoltolaitteet.

Kuopion alueella Rastar Oy:n yhteistyökumppanina toimii Kuopion Konesepät Jari Vitsalan johdolla sekä Oulun seudulla ja siitä ylöspäin Oulun RK-Palvelu ja Risto Kvist.

www.rastar.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi