Uutiset

Työkoneet

Oikea rengaspaine Mitaksen uudella mobiilisovelluksella

Trelleborg-konserniin kuuluva Mitas on kehittänyt uuden mobiilisovelluksen oikean rengaspaineen valintaan. Sovellus toimii Android-, iOS- sekä Windows Phone-käyttöjärjestelmillä*.

Mitas-sovelluksen avulla viljelijän on helppo varmistaa oikea rengaspaine työn ja käyttötarkoituksen mukaan niin pellolla kuin maantieajossa. Käyttäjän tarvitsee ainoastaan valita oikea rengaskoko, täyttää ajonopeus sekä renkaalle kohdistuva paino, ja oikea ilmanpaine on luettavissa matkapuhelimen näytöltä saman tien. Mitas-sovelluksen voi ladata täältä: https://www.mitas-info.com/

Pavel Kott, Mitas maatalousrenkaiden tuotepäällikkö: “Mitaksella tiedetään, miten tärkeää on käyttää oikeaa rengaspainetta maataloustyössä. Oikean rengaspaineen käyttö vähentää maaperän tiivistymistä, mutta positiiviset vaikutukset eivät jää ainoastaan siihen. Vetotehon lisääntyminen ja luiston vähentyminen myös pienentävät polttoaineen kulutusta.”

Helppokäyttöisessä Mitas-sovelluksessa oikea rengaskoko ja pintamalli löytyvät nopeasti. Myös tekstihaku on mahdollista. Nopeus voidaan antaa joko kilometreinä tai maileina, kuorman paino (paino per rengas) kiloina tai paunoina. Tulos ilmoitetaan baareina tai psi:nä.

“Oikean rengaspaineen valinta on eräs tärkeimmistä maataloustyön tehokkuuteen vaikuttavista tekijöistä. Uskon, että tämä uusi sovelIus tuo lisäarvoa viljelijöille, asiakkaillemme”, lisää Kott.

*Android 4.1.2. tai uudempi; iOS 8.0 tai uudempi; Microsoft Phone 8.1 tai uudempi.

Lue seuraavaksi