Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2021 toteutuu

Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden Maxpo 2021 -ammattimessut järjestetään ennakkoasetelmien mukaan 2.–4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä jo seitsemättä kertaa. Reilun vuoden kestäneiden rajoitusten jälkeen tapahtumaa odotetaan ja se on saanut yritykset ilmoittautumaan messuille innokkaasti.

Nyt tahdotaan tavata olemassa olevia asiakkaita ja tutustua uusiin. Halu kohdata ja tehdä kauppaa on kasvanut suureksi. Maxpo-messut on ensimmäinen iso ammattitapahtuma, jonka Messukeskus järjestää poikkeuksellisen ajan jälkeen.

Tomi Veijalainen

”Maxpo on ainoa maarakentamiseen erikoistunut ammattitapahtuma ja erityisen tärkeä alalle juuri nyt. Pääsemme vihdoinkin kohtaamaan asiakkaita tehokkaasti kasvokkain. Kolmen päivän aikana yritykset kohtaavat suuren asiakasmäärän Maxpossa ulkotiloissa lentokentällä. Näiden asiakkaiden tavoittaminen yksittäisillä tapaamisilla veisi todella kauan aikaa. Nyt on patoutunutta tarvetta asiakaskohtaamisille,” sanoo Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksen puheenjohtaja Tomi Veijalainen.

”Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksellä on useiden vuosikymmenten kokemus Maxpo-messujen järjestämisestä. Odotan nyt innolla, mitä tuleva Maxpo tuo tullessaan. Saattaa olla, että syyskuun tapahtuma on kaupallisesti kaikkien aikojen paras.”

Maxpo 2019

”Myynti käy nyt vilkkaana ja saamme yhteydenottoja päivittäin. Isot yritykset ovat jo mukana ja nyt tehdään pienempiä osastovarauksia. Mukana on jo yli 160 yritystä ja näyttelypinta-alasta on varattu 90 prosenttia tapahtumalle varatusta alueesta. Ensi syyskuussa on odotettavissa huikea tapahtuma, jossa esitellään alan uutuudet kattavasti”, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta.

”Yritykset ovat pääsääntöisesti suurentaneet osastojaan ja odottavat malttamattomina, että pääsevät esittelemään uusia koneitaan ja tekemään kauppaa. Automaahantuojat esittelevät kuljetuskalustoa isolla yhteisosastolla, jossa esitellään myös päällirakenteet ja  perävaunut.”

Maxpo-messut tarjoaa alan ammattilaisille loistavan paikan tutustua uutuusmallistoihin ja tulevaisuuden ympäristöystävällisiin teknologioihin. Hyvinkään lentokentälle rakentuu maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita ja kuljetuskalustoa kaikissa kokoluokissa esittelevä ammattitapahtuma. Viime kerralla vuonna 2019 Maxpoon tutustui kolmen päivän aikana yhteensä lähes 15 000 alan ammattilaista.  

Ensimmäinen Maxpo järjestettiin Keimolan moottoriradalla vuonna 1970. Kuva: Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry.

Terveysturvallisuus huomioitu Messukeskuksessa hyvin

”Seuraamme tarkasti tapahtumien järjestämistä koskevia määräyksiä. Nyt näyttää todella hyvältä ja syksyllä pääsemme varmasti kohtaamaan Hyvinkään lentokentällä,” kertoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta.

”Meillä on hyvin hanskassa kaikki järjestelyt, jotka mahdollistavat terveysturvallisen tapahtuman järjestämisen. Aika näyttää mitä niistä joudutaan käyttämään, mutta olemme varautuneet kaikkeen.”

Maxpon järjestelyt hoidetaan tarkasti ja ammattitaidolla. Messukeskus on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona SAFE Asset Goupin COVID 19 -sertifikaatin. Sekin osoittaa, että ohjeistukset, tilojen ja varusteiden hygienia, henkilökunnan turvallisuusosaaminen ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät toimenpiteet on hoidettu Messukeskuksessa perusteellisesti.

Maxpo järjestetään joka toinen vuosi

Maxpo 2021 -messut järjestetään 2.–4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina 2.–3.9.2021 klo 9–17 ja lauantaina 4.9.2021 klo 9–16. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

Kuten aiemminakin vuosina, Konepörssi on näyttelyn päämediakumppani.Volvo-kuljettajakisa Maxpossa 2019

Kuvia vuoden 2019 Maxposta:

oznorCO