Uutiset

Työkoneet

Leica ja Develon yhteistyössä

Hexagon-konserniin kuuluva Leica Geosystems ja Develon ilmoittivat tänään lanseeraavansa uuden tehdasasenteisen 3D-koneohjausratkaisun tela-alustaiseen DX225LC-7X ’Smart’ -kaivukoneeseen. Develon DX225LC-7X -kaivukoneessa on vakiovarusteena Full Electric Hydraulic (FEH) -teknologia ja integroitu 2D-koneohjausjärjestelmä. Parantaakseen tätä tehokkuutta edelleen Develon tarjoaa nyt jälkiasennuksena Leica MC1 3D -koneohjausjärjestelmän, joka integroituu saumattomasti Develon 2D -antureiden ja DX225LC-7X -kaivukoneen kalibrointien kanssa.

”Uraauurtavan yhteistyömme ansiosta Leica Geosystemsin kanssa voimme tarjota 3D-koneohjausratkaisun DX225LC-7X Smart -kaivukoneeseemme”, kommentoi Develonin Euroopan tuotepäällikkö, Stephane Dieu.

”Rakennusyritykset voivat yhdistää saumattomasti tehokkuuden ja kestävyyden sekä asettaa uuden standardin innovaatioille.”

Entistä älykkäämpi Develon Smart -kaivukone

Leica MC1 -koneohjausjärjestelmä auttaa saavuttamaan tarkan lopputuloksen. Suunnittelumallin ja reaaliaikaisen leikkaa/täytä -näkymän avulla Leica MCP80 -ohjauspaneelissa työskentely viitemallin mukaisesti on tehokasta ja tarkempaa, mikä lisää käyttäjätyytyväisyyttä, tuottavuutta ja kestävyyttä.

”Leica MC1 3D -jälkimarkkinaratkaisumme on räätälöity Develon DX225LC-7X -kaivukoneeseen. Yhteistyömme ansiosta rakennusalan johtajat voivat omaksua huipputeknologiaa ja parantaa toimintansa kestävyyttä ja tehokkuutta”, sanoo Leica Geosystemsin koneohjausosaston johtaja Neil Williams.






Lue seuraavaksi