Uutiset

Yleinen

VM-takalanojen myynti Turun Konekeskukselle

Vieskan Metalli ja Turun Konekeskus ovat sopineet yhteistyöstä VM-takalanojen kotimaan myynnin osalta. Sopimus syventää vuosi sitten aloitettua yhteistyötä, jolloin sovittiin VM-suorakylvökoneiden ja äkeiden tuote-edustuksista. Molemmissa yhtiöissä ollaan tämän yhteistyön tuloksiin tyytyväisiä.

VM-takalanat ovat saavuttaneet markkinoilla vahvan aseman ja niitä on valmistettu Alavieskassa yli 30 vuoden aikana yli 25 000kpl. VM-takalanat tunnetaan rakenteeltaan kestävinä kotimaisina tuotteina, jotka soveltuvat hyvin maansiirto- ja lumitöihin.
Perinteisten takalanojen lisäksi tuoteryhmään kuuluvat myös peltojen muotoiluun suunnitellut VM380TL- sekä VM300PR-tasauslanat.

Vieskan Metalli Oy on Alavieskassa toimiva 1979 perustettu kotimainen perheyhtiö, joka valmistaa VM-tuotemerkillä suorakylvö- ja muokkauskoneita sekä takalanoja maatalouden ja kiinteistöhuollon tarpeisiin. Yhtiön valmistamia VM-tuotteita myydään Suomen lisäksi myös muihin pohjoismaihin sekä Baltiaan.

Turun Konekeskus Group on maatalouskoneiden myyntiin ja maahantuontiin erikoistunut vuonna 1998 perustettu kotimainen perheyhtiö, jonka yrityskonserniin kuuluvat Turun Konekeskus Oy sekä Konefarmi Oy.

TP

Lue seuraavaksi