Uutiset

Yleinen

Valtralle F-sarjaa viini- ja hedelmätarhatraktoreiksi – Agritechnica 2019

Valtra esitteli Agritechnicassa uuden F-sarjan. Viini- ja hedelmäviljelyksille tarkoitetussa mallistossa on neljä traktoria, joiden tehot ovat 75–105 hevosvoimaa. Perusmalli on noin 1,5 metriä leveä ja kapeammalla versiolla päästään jopa 1,3 metriin. Traktoreissa on vakiovarusteena lämmitetty ja ilmastoitu ohjaamo, mutta leveämpää traktoria saa myös pelkällä turvakaarella (ROPS). Turvakaari alas taitettuna tämän traktorin korkeus on vain 1,4 metriä, jonka ansiosta voidaan työskennellä myös katetuilla ja pergola-viljelyksillä.

Traktorit ovat ulkomitoiltaan pieniä, mutta helposti hallittavaa tehoa löytyy monipuoliseen työkonekäyttöön niin hydrauliikasta kuin voimaotostakin. Arvokkaiden erikoiskasvien intensiivisen viljelyn lisäksi F-sarja soveltuu hyvin esimerkiksi myös kunnallistekniseen urakointiin.

F-sarjan traktorien 24-nopeuksinen voimansiirto on saatavissa joko täysin mekaanisena tai hydraulisella suunnanvaihdolla ja pikavaihteella varustettuna. Monipuolinen hydrauliikka tuottaa mallista riippuen työkonekäyttöön 68 tai jopa lähes 100 litraa minuutissa. Voiman ulosotossa on valinnaiset kaksi nopeutta 540+540E tai 540+1000 sekä lisäksi aina ajovoiman ulosotto. Nelisylinterinen 3,4-litran common rail -moottori täyttää kapeilta traktoreilta vaadittavan päästötason 3B vaatimukset.

Traktorit tulevat myyntiin Valtra-jälleenmyyjille vuoden 2020 alkupuolella aluksi Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Iso-Britanniassa, Itävallassa ja Saksassa. Myyntimaita lisätään tulevaisuudessa.

Lue lisää Valtran esittelemästä uudesta SmartGlass -näytöstä.

Lue seuraavaksi