Uutiset

Yleinen

Uusia JCB-pyöräkuormaajia Pirkanmaalle

Kiinteistöpalvelu Siiki oy:lle luovutettiin lokakuussa kolme uutta JCB -pyöräkuormaajaa. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja se on erikoistunut kiinteistöjen ja ympäristön hoitoon sekä kunnossapitoon.

Kiinteistöpalvelu Siiki oy:n työpäällikkö Jussi Viikki (oik.) vastaanotti uudet, suoraan varustelusta tulevat koneet Pirkkalassa Mateko oy:n myyjältä Jani Huotilalta.

Toiminnan pääpaino on Tampereella ja sen lähialueilla. Yrityksen toimialaan kuuluvat perinteiset kiinteistönhuolto- ja puhtaanapitopalvelut, monipuolinen valikoima erilaisia kone- ja kuljetuspalveluita, ympärivuotinen ulkopuhtaanapito ja viheralueiden hoito sekä talvikunnossapitotyöt.

Etualalla oleva viiden tonnin JCB 407 on varustettu 3,2 metrin työleveyden omaavalla Pome U-auralla, kuution hiekoituskauhalla sekä lumikauhalla. Kaksi isompaa, noin 10-tonnia painavaa JCB 413K -pyöräkuormaaja saivat varusteikseen Pomen U-auran, jonka kokonaisleveys on 4,7 metriä. Tätä täydennettiin molemmissa koneissa vielä kahden kuution hiekoituskauhalla ja lumikauhalla. 

Viimeksi mainittujen toimien tehostamiseksi ja erityisesti suurten markettien piha-alueiden auraustyö huomioiden kalustoa täydentämään hankittiin nyt uusia pyöräkuormaajia. Viiden tonnin JCB 407 on varustettu 3,2 metrin työleveyden omaavalla Pome Uauralla, kuution hiekoituskauhalla sekä lumikauhalla. Kaksi isompaa, noin 10-tonnia painavaa JCB 413K -pyöräkuormaaja saivat varusteikseen Pomen U-auran, jonka kokonaisleveyson 4,7 metriä. Tätä täydennettiin molemmissa koneissa vielä kahden kuution hiekoituskauhalla ja lumikauhalla. Koneissa on huippuviihtyisät, uudet CommandPlus -ohjaamot sekä taloudelliset ja tehokkaat T4F-moottorit.
– Uusimalla ja nykyaikaistamalla säännöllisesti kalustoamme pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelutehoa. Tehokkaalla ja monipuolisella kalustollamme voimme palvella laajalla skaalalla omia asiakkaitamme sekä toimia myös muiden aliurakoinnissa, kertoo työpäällikkö Jussi Viikki.

Uusien koneiden auroiksi valittiin Pomen U-aurat.Uusien koneiden auroiksi valittiin Pomen U-aurat.

Lue seuraavaksi