Uutiset

Yleinen

Uusi Teko-maansiirtoperävaunu – KoneAgria 2019

Yrjö Tenkanen Oy:n valikoimaan on tullut uusi Teko Robus -maasiirtovaunu kamilaidalla. Takalaita saadaan myös kääntymään sivuun. Aisa on nivelöity, jolloin vaunun kanssa sovitaan ahtaistakin nurkista. Lavan pohjassa on kiinnityspisteet kuormalle.

Suomen säkkikauppa myy erilaisia pilkesäkkejä. Tarjolla on 1 ja 1,5 ja 2 kuution säkkejä umpipohjalla ja pohjapurulla. Valikoimissa on myös pienempiä säkkejä ahtaampiin nurkkiin.

Bilke Oy:n valmistama pilkekone on automaattinen. Hihna syöttää rankaa kitaan, kun leikkuu ei ole aktiivinen. Syöttäjä voi silloin huilata ja pitää sormensa turvassa. Rummusta katkaistu pilke jatkaa matkaa kuljettimelle. Etualalla vasemmalla on Farmikon energiakoura, jonka varusteena ovat joukkokäsittelykäpälät. Käpälät nopeuttavat etenkin työtä risukossa, mistä kaadetut puut on kuitenkin tarkoitus kerätä.

Hakkipilke HH 110 on hydraulihalkoja isoille pölleille. Halkaisuja tehdään kerralla kahteen tai neljään osaan. Käsittelytaso helpottaa työtä, isojen puiden kanssa. Takaosassa voidaan viistää isosta pöllistä palasia ja palauttaa ydinpölliä liu´uttamalla takaisin pilkontaan.

Lue seuraavaksi